
Inform us how we can help you and we will contact you!



Όταν η εκπαίδευση συναντά την πραγματική παραγωγή με Focusrite RedNet & ISA
Στο Virginia State University (VSU), οι φοιτητές δεν «μαθαίνουν θεωρία» για το studio-μπαίνουν μέσα σε αληθινές συνθήκες παραγωγής με εξοπλισμό που συναντάται σε επαγγελματικά περιβάλλοντα. Στο πλαίσιο του προγράμματος Music Production Technology, η σχολή ενσωματώνει Focusrite RedNet interfaces, προενισχυτές ISA και monitoring λύσεις, έτσι ώστε οι σπουδαστές να εκπαιδεύονται πάνω στα εργαλεία που θα κληθούν να χρησιμοποιήσουν στην καριέρα τους.
Η ηχογράφηση-ορόσημο: Wind Symphony
Τον Απρίλιο, οι φοιτητές ηχογράφησαν την ετήσια εμφάνιση της VSU Wind Symphony, υπό τη διεύθυνση του Dr. Samuel Rowley, με την παραγωγή να επιβλέπεται από τον Dustin Painter (Coordinator of Music Production Technology). Το project λειτούργησε ως κορυφαία πρακτική εμπειρία και υλικό για portfolios, ενώ το VSU αναφέρεται ως το πρώτο HBCU finalist για το American Prize σε Band & Wind Ensemble Performance.
Εκπαίδευση “end to end”: από pre-production μέχρι video integration
Η ομάδα του προγράμματος έχει χτίσει ένα τετραετές curriculum που βάζει τους φοιτητές σε πραγματικές συνθήκες εργασίας από νωρίς. Η συγκεκριμένη ηχογράφηση λειτουργεί σαν εμπειρία, καλύπτοντας πρακτικά την προετοιμασία παραγωγής (pre-production), το στήσιμο συστήματος και την δρομολόγηση σήματος, την τοποθέτηση μικροφώνων, αλλά και την ηχογράφηση, μίξη και ενσωμάτωση της video/multi-camera διαδικασίας.
Όπως περιγράφεται, οι φοιτητές διαχειρίστηκαν όλο το setup, levels, συγχρονισμό πολλαπλών καμερών και τις μικρές «λεπτομέρειες πεδίου» που κάνουν μια παραγωγή πραγματικά επαγγελματική.
Τι εξοπλισμό χρησιμοποίησαν (και γιατί έχει σημασία)
Στην πράξη, το VSU έστησε μια Dante-enabled υποδομή με Red 16Line interface, πολλαπλά ISA 828 με Dante, RedNet MP8R remote-controlled preamps, RedNet AM2 για monitoring ακουστικών και RedNet R1 monitor controller. Τα σήματα δρομολογήθηκαν μέσω Dante προς σταθμό ηχογράφησης σε απόσταση πάνω από 300 πόδια, ενώ η ίδια υποδομή επέτρεψε ταυτόχρονη εγγραφή σε πολλαπλούς υπολογιστές και παράλληλα τροφοδότηση livestream μίξης μέσω Scarlett 2i2 4th Gen.
Από την ηχογράφηση… στο μέλλον του τμήματος
Η ηχογράφηση είναι διαθέσιμη στο YouTube κανάλι του Music Department και αναφέρεται ότι θα αποτελέσει μία από τις πρώτες κυκλοφορίες μιας νέας φοιτητικής δισκογραφικής ετικέτας του τμήματος.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-3809605 & στο bon@bonstudio.gr για να προτείνουμε την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες σας.
THE HISTORY IN
Related articles
Η Crown παρουσιάζει τη νέα σειρά ComTech D, μια νέα οικογένεια ενισχυτών για εγκαταστάσεις, σχεδιασμένη για να καλύψει τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των σύγχρονων εγκαταστάσεων ήχου. Με εισόδους και εξόδους Dante, ενσωματωμένο DSP, δυνατότητα εναλλαγής Lo-Z / Hi-Z και εύχρηστο διαδικτυακό περιβάλλον παραμετροποίησης, η σειρά έρχεται να προσφέρει έξυπνη απόδοση και μεγάλη ευελιξία σε σχεδίαση μικρού μεγέθους, φιλική προς τις εγκαταστάσεις.

Εξαιρετικά αιχμηρές δέσμες, εντυπωσιακά 3D backlight effects και ευέλικτος σχεδιασμός, με απεριόριστες δημιουργικές δυνατότητες για χρήση σε σκηνές, clubs και live events.

