
Πείτε μας πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!



To RAI δημιουργεί έναν νέο χώρο μίξης με την σειρά της Genelec “The Ones”
Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός της Ιταλίας RAI αναβάθμισε το μουσικό στούντιο στα τηλεοπτικά στούντιο Fabrizio Frizzi στη Ρώμη.
Στο Studio του RAI προστέθηκαν νέα συστήματα surround 5.1 και main stereo, που βασίζονται στα SMART ομοαξονικά ενεργά ηχεία τριών δρόμων από την σειρά ‘’The Ones’’ της Genelec. Η αίθουσα στην οποία τοποθετήθηκαν τα εν λόγω ηχεία αποτελεί τον κύριο χώρο μίξης μουσικής για τις μουσικές εκπομπές του RAI.
Για την κάλυψη των αναγκών του Ιταλικού Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα (RAI) ως main stereo setup τοποθετήθηκαν ένα ζεύγος των ενεργών ηχείων 8351 και ενός ζεύγους συστήματος woofer W371, ενώ το Surround setup περιλαμβάνει πέντε ενεργά ηχεία 8341 και ένα Sub 7370.
Χάρη στο calibration λογισμικό της Genelec GLM 4 ο Ιταλικός Ραδιοτηλεοπτικός φορέας αποκόμισε αρκετά οφέλη. Ως μέρος με μεγάλο όγκο broadcast εφαρμογών το στούντιο χρησιμοποιείται καθημερινά από διάφορους μηχανικούς ήχου. Ως εκ τούτου, το GLM παρείχε περαιτέρω πλεονεκτήματα για τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα. Η δυνατότητα αλλαγής μεταξύ διαφορετικών ρυθμίσεων calibration των ηχείων βοηθά πραγματικά σε αυτήν την περίπτωση, λόγω των πολλών ατόμων που εργάζονται εκεί και κάθε μηχανικός ήχου μπορεί να ρυθμίσει τα πάντα και να τα ανακαλέσει ανά πάσα στιγμή.
Το πλήρως calibrated στούντιο έχει αποδειχθεί δημοφιλές στη διοίκηση του RAI και στους μηχανικούς που έχουν γνωρίσει τον χώρο. Οι διευθυντές ττου RAI που παρακολούθησαν ολόκληρο το έργο δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα σε τέτοιο βαθμό ώστε να εμπνεύσουν τον Ιταλικό Ραδιοτηλεοπτικό Φορέα να προβεί σε σχεδιασμό αναβάθμισης επιπλέον 3 χώρων παραγωγής της RAI σε στούντιο της Βόρειας Ιταλίας.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-3809605 & στο bon@bonstudio.gr για να προτείνουμε την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες σας.
Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός της Ιταλίας RAI αναβάθμισε το μουσικό στούντιο.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ
Σχετικά άρθρα
Η MA Lighting παρουσιάζει τη νέα έκδοση grandMA3 software release v2.4.2.2, μια αναβάθμιση που ενισχύει ακόμα περισσότερο την αξιοπιστία, την ταχύτητα και την τεχνική συνέπεια του συστήματος σε κάθε επίπεδο παραγωγής. Η νέα έκδοση σχεδιάστηκε για να προσφέρει ακόμη πιο σταθερό workflow, βελτιωμένη απόδοση και αυξημένη ακρίβεια σε απαιτητικά περιβάλλοντα touring, broadcast και installation.

Η Novation παρουσιάζει τη νέα σειρά FLkey που αποτελεί τη δεύτερη και πιο εξελιγμένη γενιά controller ειδικά σχεδιασμένων για το FL Studio. Η νέα σειρά δεν φέρνει απλώς μικρές βελτιώσεις, αλλά σημαντικές αλλαγές σε αίσθηση, workflow και δημιουργικές δυνατότητες, κάνοντας την παραγωγή πιο γρήγορη, πιο άμεση και πιο επαγγελματική.

