Πείτε μας πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

  captcha
  BONSTUDIO

  Μελέτες και Εξειδικευμένες Εφαρμογές & Τεχνική Υποστήριξη

  Διεύθυνση Έργων, Μελετών & Εφαρμογών

  Η Διεύθυνση έργων, μελετών και εφαρμογών της Εταιρείας με την τεχνογνωσία και την πολύτιμη και πολυετή πείρα στον επαγγελματικό ήχο και φωτισμό, θεωρείται και ο κορμός της οργανωτικής της δομής. Το τμήμα αυτό επανδρώνουν εξειδικευμένοι συνεργάτες Μηχανικοί και Ηλεκτρονικοί με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και εφαρμογών υψηλής τεχνολογίας.

  Με την υποστήριξη των πλέον κατάλληλων λειτουργικών προγραμμάτων και πλήρη εξοπλισμό, υλοποιούνται οι πλέον απαιτητικές εφαρμογές τόσο του ήχου όσο και του τομέα του broadcasting και επικοινωνιών.

  Η οργάνωση και η εξειδίκευση αυτού του τμήματος εξασφαλίζουν με αξιοπιστία την παροχή εγκαταστάσεων και εφαρμογών στη βάση των ολοκληρωμένων λύσεων (Turnkey Solution). Αναλυτικότερα καλύπτονται απατήσεις ηχητικού, τηλεοπτικού, φωτιστικού, projection, συνεδριακού εξοπλισμού και εγκαταστάσεων σε Στάδια. Συνεδριακά Κέντρα, Ξενοδοχεία, Αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, εκπαίδευσης, Θέατρα, Κινηματογράφους, Πλοία καθώς και των Ραδιοτηλεοπτικών σταθμών και των Studio αυτών.

  Γενικότερα με την συνεχή παρακολούθηση της τεχνολογίας αιχμής, η Εταιρεία στοχεύει στην συνεχή βελτίωση και στην διαφοροποίηση, προτείνοντας λύσεις που εξασφαλίζουν τον μέγιστο δυνατό βαθμό απόδοσης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Τεχνική Υποστήριξη

  Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της Εταιρείας. Εξειδικευμένοι και έμπειροι ηλεκτρονικοί και τεχνικοί παρέχουν συνεχή κι αξιόπιστη κάλυψη, τόσο από πλευράς ανταλλακτικών για όλα τα προϊόντα των αντιπροσωπευομένων Εταιρειών όσο και ειδικών εφαρμογών / κατασκευών και συντήρησης μηχανημάτων. Κατάλληλος εξοπλισμός, επαρκές stock ανταλλακτικών και συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών του τμήματος, παρέχουν τη δυνατότητα αξιόπιστης υποστήριξης, εγκατάστασης, καθώς και συντήρησης των συστημάτων και προϊόντων. Η οργάνωση, η υποδομή, το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και η τεχνογνωσία της Εταιρείας, προσφέρουν αποτελεσματικά:

  • την επιλογή του καταλληλότερου συστήματος
  • την εγκατάσταση (Turnkey solution)
  • την εκπαίδευση (εφόσον απαιτείται)
  • την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και πλήρη τεχνική υποστήριξη (service)
  • Ειδικές μελέτες κι εφαρμογές.

  Χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια;
  Επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης μας

  Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε με οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα μας, τις υπηρεσίες μας ή γενικές ερωτήσεις.
  Απλά ρωτήστε.

   captcha

   BON STUDIO

   Αντιπροσωπείες

   Ελληνικά
   B2B LOGIN VISIT E-SHOP