Πείτε μας πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!

  captcha

  TURNKEY SOLUTIONS

  Πεδία Δραστηριοτήτων

  Μουσικά Όργανα

  Το τμήμα Ακουστικών και Ηλεκτρονικών Μουσικών Οργάνων παρέχει προϊόντα και λύσεις στον χώρο της μουσικής με προϊόντα και εφαρμογές multimedia από τις πλέον επώνυμες κατασκευάστριες εταιρείες παγκοσμίως. Με προϊόντα που φέρουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον χώρο της μουσικής δημιουργίας, αλλά και με την υψηλή τεχνογνωσία των συνεργατών που απαρτίζουν τα τμήματα πωλήσεων, η εταιρεία Bon Studio καλύπτει τις απαιτήσεις τόσο του ερασιτέχνη όσο και του επαγγελματία μουσικού.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Οπτικοακουστικά/Συνεδριακά Συστήματα

  Το τμήμα Κινηματογραφικών και Οπτικοακουστικών Συστημάτων παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής τεχνογνωσίας και αξιοπιστίας, με κινηματογραφικό και προβολικό εξοπλισμό, με συνεδριακά, αλλά και μεταφραστικά συστήματα και με εξειδικευμένες εφαρμογές που καλύπτονται από την απαιτητική οργανωτική δομή της Εταιρείας Bon Studio. Βασικό μέλημα της Εταιρείας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων με προτάσεις, μελέτες, προμήθεια, εγκατάσταση και τέλος παράδοση εν πλήρη λειτουργία όλων των συστημάτων με αξιοπιστία.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Ψηφιακές Εφαρμογές

  Το τμήμα ψηφιακών εφαρμογών παρέχει προϊόντα και εφαρμογές ψηφιακής επεξεργασίας, αλλά και εγγραφής ήχου και εικόνας, με τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία που χαρακτηρίζει πάντοτε την Εταιρεία Bon Studio. Η ετοιμότητα και η τεχνολογική υποδομή, έχουν δώσει το προβάδισμα και την πρωταγωνιστική παρουσία της εταιρείας στον χώρο.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Επαγγελματικός Ήχος

  Την συνέχεια του μεγάλου οικοδομήματος, του μεγάλου οραματιστή και ιδρυτή, Μανώλη Μποφιλιάκη, ανέλαβαν οι διάδοχοί του, με αφοσίωση, επαγγελματισμό και συνέπεια, εξασφαλίζοντας μία επιτυχή ανοδική πορεία στον χώρο των Επαγγελματικών Συστημάτων Ήχου και Εικόνας. Προϊόντα τεχνολογίας αιχμής και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες είναι συνυφασμένα με την εξειδίκευση της Εταιρείας και καλύπτεται με τον πλέον απαιτητικό τεχνολογικά τρόπο όλο το φάσμα των ηχητικών και ακουστικών εφαρμογών.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  TV/Radio Broadcast

  Η Εταιρεία BON STUDIO, πρωτοπόρος στους τομείς του Επαγγελματικού Ήχου & Φωτισμού, των Οπτικοακουστικών Εφαρμογών και της Μουσικής τεχνολογίας, έχει επεκτείνει την δυναμική της παρουσία στο Broadcast, διευρύνοντας τις δραστηριότητές της και στον τηλεοπτικό χώρο. Με ιδιαίτερα επιτυχείς συνεργασίες αποκλειστικής αντιπροσώπευσης, αλλά και με σημαντικές συνέργειες με τους πλέον αξιόπιστους κατασκευαστές διεθνώς, έχει δημιουργήσει ένα πλήρες portfolio λύσεων για εφαρμογές υψηλής ποιότητας σε Τηλεοπτικούς Σταθμούς, Studios, Εταιρείες Παραγωγής και Εξωτερικών μεταδόσεων, προσφέροντας έξυπνες και τεχνολογικά καινοτόμες λύσεις για On-Air περιβάλλοντα και 24/7 mission-critical εφαρμογές, κορυφαίας αξιοπιστίας αλλά και παροχή άριστης τεχνικής υποστήριξης.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Επαγγελματικός Φωτισμός

  Το τμήμα Επαγγελματικών Συστημάτων Φωτισμού παρέχει λύσεις με φωτιστικά συστήματα και εφαρμογές που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις του επαγγελματικού φωτισμού εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Η ευρεία γκάμα προϊοντικών αξιόπιστων λύσεων στον αρχιτεκτονικό, θεατρικό, αλλά και τον entertainment φωτισμό, κάνουν την εταιρεία Bon Studio την ιδανική επιλογή στον επαγγελματία του Φωτισμού. Με τη συνεχή παρακολούθηση της τεχνολογίας αιχμής, η Εταιρεία στοχεύει στην συνεχή βελτίωση και στην διαφοροποίηση, προτείνοντας λύσεις που εξασφαλίζουν τον μέγιστο βαθμό απόδοσης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  BON STUDIO

  Αντιπροσωπείες

  Ελληνικά
  B2B LOGIN VISIT E-SHOP