Πείτε μας πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!
AUSTRIAN AUDIO – OC7
Ένα αυστριακό μικρόφωνο στο ΝΒΑ!
Το όνομά μου είναι Sean Heath. Ως εκφωνητής των Dallas Mavericks του ΝΒΑ, χρησιμοποιώ όλο το εύρος της φωνής μου σε κάθε παιχνίδι.
Το OC7 της Austrian Audio είναι το πιο ευέλικτο, αξιόπιστο και ικανοποιητικό μικρόφωνο που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Χειρίζεται τις συνεχείς φωνές μου χωρίς παραμορφώσεις ενώ οι απαλές στιγμές μου ακούγονται σαν να έχουμε μια ήσυχη συνομιλία σε ένα μουσείο.
Είμαι ο μόνος εκφωνητής στον επαγγελματικό μου κύκλο που κινείται κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού και περιστρεφόμενος σχεδιασμός αυτού του μικροφώνου καθιστά την κίνησή μου εξαιρετικά εύκολη. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής: Είμαι έκπληκτος από το πόσο μου αρέσει αυτό το μικρόφωνο. Μπράβο στην Austrian Audio.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-3809605 & στο bon@bonstudio.gr για να προτείνουμε την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες σας.
Το άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση από το eshop.bonstudio.gr
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ
Σχετικά άρθρα
Η Eventide είναι παγκόσμια γνωστή για τα εξαιρετικά της εφέ, τα οποία ισορροπούν ιδανικά ανάμεσα στην τεχνολογική καινοτομία και τη μουσική έκφραση. Σας παρουσιάζουμε επτά από τα πιο ιδιαίτερα και χαρακτηριστικά πετάλια της!
Το 2024 αποτέλεσε έτος ορόσημο για το Bon Studio, σηματοδοτώντας τη συμπλήρωση 50 ετών επιτυχημένης διαδρομής τόσο στη Βιομηχανία των Μέσων και της Ψυχαγωγίας (Ραδιόφωνο, Τηλεόραση, Video και Κινηματογράφος), όσο και στη Βιομηχανία των AV Εγκαταστάσεων (Μουσεία, Ξενοδοχεία, Χώροι Εκδηλώσεων, Στάδια κ.α.). Τούτο αποτέλεσε ένα από τα σημαντικά κίνητρα για την πραγματοποίηση της Συνέντευξης του κου. Νίκου Μποφιλιάκη, δηλαδή του Διευθύνοντος Συμβούλου του Bon Studio.