
Πείτε μας πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!



Ο Βρετανός σούπερσταρ Sting επισκέφτηκε το Eisenstadt κατά τη διάρκεια της περιοδείας “My Songs Tour” και εμφανίστηκε στις 15 Ιουλίου 2022 στους χώρους του πάρκου Esterházy Palace στη Βιέννη της Αυστρίας.
Μαζί του στην περιοδεία ήταν τα μικρόφωνα της Austrian Audio. Δεδομένου ότι όλα τα μικρόφωνα της Austrian Audio είναι χειροποίητα και κατασκευασμένα στη Βιέννη, τα OD505, CC8 και OC818, που χρησιμοποιήθηκαν στα φωνητικά και στους ενισχυτές κιθάρας, επέστρεψαν στη πηγή τους.
Το «My Songs» του Sting είναι μια ειδική παράσταση που περιλαμβάνει τα πιο αγαπημένα τραγούδια του νικητή των 17 βραβείων Grammy, όπως τα "Englishman in New York", "Fields Of Gold", "Shape Of My Heart", "Every Breath You Take", «Roxanne», «Message In A Bottle» και πολλά άλλα. Ο Sting εμφανίστηκε συνοδευόμενος από ένα ροκ σύνολο αποτελούμενο από τους: Dominic Miller (κιθάρα), Zack Jones (τύμπανα), Rufus Miller (κιθάρα), Sting (μπάσο), Kevon Webster (πλήκτρα), Shane Sager (harmonica) με τη Melissa Musique και Gene Noble (backing φωνητικά).
Ο FOH μηχανικός του Sting, Howard Page, συνεργάζεται με τον καλλιτέχνη για δεκαετίες και είναι καλά εξοικειωμένος με τις απαιτήσεις των ζωντανών παραστάσεων του Sting. Επέλεξε το μικρόφωνο OD505 για τους τραγουδιστές των backing vocals και αισθάνεται ότι έχουν κάνει πραγματική διαφορά λόγω της αυξημένης ευαισθησίας αλλά και της ποιότητας του ηχητικού σήματος. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Αυτά τα νέα μικρόφωνα μου δίνουν την καθαρότητα και τη σαφήνεια που χρειάζομαι».
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-3809605 & στο bon@bonstudio.gr για να προτείνουμε την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες σας.
Ο Sting παίζει στο Eisenstadt με μικρόφωνα της Austrian Audio.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ
Σχετικά άρθρα
Το VR-6HD, είναι ένα direct streaming AV mixer που συνδυάζει video switching, audio mixing, LAN/USB streaming encoders και recording σε μία ενιαία, εξαιρετικά μικρού μεγέθους συσκευή. Σχεδιασμένο για σύγχρονα επαγγελματικά περιβάλλοντα, το VR-6HD αποτελεί ιδανική λύση για εταιρικές συναντήσεις, online παρουσιάσεις πωλήσεων και γενικότερα για κάθε εφαρμογή που απαιτεί αξιόπιστη και ευέλικτη παραγωγή video περιεχομένου.

Η Crown παρουσιάζει τη νέα σειρά ComTech D, μια νέα οικογένεια ενισχυτών για εγκαταστάσεις, σχεδιασμένη για να καλύψει τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των σύγχρονων εγκαταστάσεων ήχου. Με εισόδους και εξόδους Dante, ενσωματωμένο DSP, δυνατότητα εναλλαγής Lo-Z / Hi-Z και εύχρηστο διαδικτυακό περιβάλλον παραμετροποίησης, η σειρά έρχεται να προσφέρει έξυπνη απόδοση και μεγάλη ευελιξία σε σχεδίαση μικρού μεγέθους, φιλική προς τις εγκαταστάσεις.

