State of the art φωτιστικά, έμπνευση για τις αρχιτεκτονικές σας μελέτες!

Η Εταιρεία BON STUDIO A.E.B.E. με πολυετή και επιτυχή παρουσία στην Ελληνική αγορά, δραστηριοποιείται στους τομείς του επαγγελματικού Ήχου, Φωτισμού, Οπτικοακουστικών συστημάτων και ηλεκτρονικών Μουσικών οργάνων.

Στον τομέα του επαγγελματικού φωτισμού αντιπροσωπεύει τα μεγαλύτερα ονόματα τις διεθνούς αγοράς και εισάγει φωτιστικά συστήματα υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας, που καλύπτουν τις πλέον απαιτητικές εφαρμογές τόσο στον τομέα του entertainment, όσο και του αρχιτεκτονικού φωτισμού.

Μία από τις καλύτερες συνεργαζόμενες εταιρείες μας είναι η Ιταλική εταιρεία GRIVEN που συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών προϊόντων αρχιτεκτονικού φωτισμού, παγκοσμίως.

Η Εταιρεία GRIVEN με πολύ υψηλά ποιοτικά standards κατασκευάζει στην Ιταλία, προϊόντα LED τεχνολογίας με υλικά, μεγάλης ενεργειακής απόδοσης και μεγάλη διάρκεια ζωής, που εξυπηρετούν φωτιστικές αρχιτεκτονικές εφαρμογές απαιτητικών προδιαγραφών!

Διαθέτει πλήθος προϊόντων και σειρές φωτιστικών. Όλα τα προϊόντα της συμμορφώνονται πλήρως με όλους τους κανόνες και τις Ευρωπαϊκές CE οδηγίες και είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με όλες τις νόρμες EN 60598-1, EN60598-2-17, EN50082-1,EN50015 και CEE73/23, CEE93/68, CEE89/336, CEE93/97.

Μία πλοήγηση στην εταιρεία μας www.bonstudio.gr θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε το εύρος των δραστηριοτήτων μας.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της Εταιρείας μας με ιδιαίτερη ευχαρίστηση θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας, για να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μας.

Κατωτέρω περιγράφονται τα state of the art φωτιστικά που θα μπορούσαν να αποτελέσουν έμπνευση για τις αρχιτεκτονικές μελέτες σας, προσυπογράφοντας και την δική σας προσωπική επιτυχία.

Σειρές προϊόντων αρχιτεκτονικού φωτισμού GRIVEN

Surface mount

Ισχυρά φωτιστικά με εκπληκτική φωτεινότητα μεγάλων αρχιτεκτονικών εφαρμογών καθώς και πιο compact λύσεις για φωτισμό μεσαίων αποστάσεων. Διαθέτουν τεχνολογία χρωματικής μίξης με premium class RGBW LEDs που εξασφαλίζουν στον σχεδιαστή τεράστια παλέτα χρωμάτων για την κάλυψη των αναγκών κάθε project. Εναλλακτικά υπάρχουν μονόχρωμές ή whitelight εκδόσεις. Παρέχονται υψηλής ποιότητας οπτικά με μεγάλη φωτομετρική ευελιξία. Ψηφιακός έλεγχος DMX512 ,RDM ή stand alone, διατίθεντο CSA certified εκδόσεις καθώς και Polar για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Modular

LED μπάρες για τοποθέτηση μέσα στο έδαφος, ιδανικές για διαφόρου τύπου αρχιτεκτονικά περιβάλλοντα, με Full color Leds, εκδόσεις RGB, RGBW, μονόχρωμες ή μόνον White. Για χρήση σε πεζόδρομους ,wall grazing με εξαιρετικά ομοιογενή χρωματική κάλυψη, δημιουργία ομοιόμορφων γραμμικών μοτίβων σε μονοπάτια, πάρκα, κήπους και άλλους δημόσιους ή μη χώρους. Η IP67 διαβάθμιση και στιβαρή κατασκευή τους προσφέρουν αδιάλειπτη και χωρίς προβλήματα λειτουργία σε εξωτερικούς χώρους.    

Linear

Led μπάρες επιφανειακής στήριξης με RGBW, RGB χρωματική μίξη, White και μονόχρωμες. Ικανές να εξυπηρετήσουν τις υψηλές φωτιστικές απαιτήσεις αρχιτεκτονικών στοιχείων μεγάλου μεγέθους. Τα μεσαίας ισχύος μοντέλα της σειράς διαθέτουν μικρότερο μέγεθος δίνοντας μεγαλύτερη ευελιξία στον σχεδιαστή. Διαθέτουν εξαιρετική φωτομετρική συμπεριφορά προσφέροντας ομοιογενή χρωματική καλυπτικότητα σε wallgrazing εφαρμογές. Τα ηλεκτρονικά στοιχεία και drivers είναι ενσωματωμένα στο IP rated  σασί των φωτιστικών και αυτό σε συνδυασμό με το μικρό μέγεθος και βάρος τους, τα κάνει ιδανικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.              

Ψηφιακός έλεγχος DMX με κάποια από τα προϊόντα της σειράς να είναι CSA certified.

Recessed

Κυκλικά uplighters για τοποθέτηση μέσα στο έδαφος και με ιδιαίτερα υψηλή φωτεινότητα, Fullcolor χρωματική μίξη, RGB, RGBW, WHITE αλλά και μονόχρωμα. Μεγάλο εύρος οπτικών επιλογών spot lighting, wall grazing  ανάλογα με τις ανάγκες του project, ομοιογενή χρωματική κάλυψη.     

Ιδανικά για τοποθέτηση και σε σημεία που έχουν πρόσβαση αυτοκίνητα μιας και μπορούν να υποστηρίξουν βάρος 2000 Kg. IP67rated για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. 

Underwater

AvantgardeLED φωτιστικά ειδικά σχεδιασμένα για αρμονική λειτουργία με το στοιχείο του νερού, εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά ικανά να καλύψουν τις σύγχρονες απαιτήσεις τις αγοράς. Πλήρη αδιαβροχοποίηση, IP68 rated και housing από AISI 316L ανοξείδωτο ατσάλι.

Αυτά τα βυθιζόμενα φωτιστικά είναι η ιδανική επιλογή για αξιόπιστες εγκαταστάσεις που αντέχουν στον χρόνο για χρήση σε πισίνες, σιντριβάνια και πολλές άλλες underwater εφαρμογές όπως χλωριωμένα περιβάλλοντα και μαρίνες. Δυνατότητα χρωματικής εναλλαγής ή σταθερών χρωματισμών, υψηλή φωτεινότητα, μεγάλη γκάμα επιλογών σε οπτικά, ισχύ μέγεθος και βάρος ανάλογα με το μοντέλο.   

Multimedia Pixel Lighting

Κατασκευασμένα για multimedia single led pixel εφαρμογές. RGB, μονοχρωματικά ή λευκού χρώματος led cells.

Προσφέρουν ευρεία επιλογή πολύπλευρων διαδραστικών λύσεων για την δημιουργία δυναμικών και εμπνευσμένων visualconcepts.       

Η γκάμα είναι πλήρης, περιλαμβάνει φωτιστικά επιφανειακής στήριξής, βυθιζόμενα, spot units και γραμμικά profiles. Όλα τα ledpixels είναι για εξωτερική χρήση και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες.

Ο έλεγχος τους γίνεται με λογισμικό απομακρυσμένου ελέγχου που παρέχει πλήρη και άμεσο έλεγχο του κάθε pixel ξεχωριστά.       

Η υψηλή τεχνολογία τους παρέχει τεράστιο εύρος εφαρμογών, όπως η δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων video χαμηλής ανάλυσης και γραφικών patterns μεταμορφώνοντας ολοκληρωτικά έναν αρχιτεκτονικό χώρο δίνοντας του έντονο διαδραστικό χαρακτήρα.   

Στα κατωτέρω links, χρήσιμες πληροφορίες για την GRIVEN, τους καταλόγους και τις σειρές των προϊόντων της:

http://www.griven.com/index.php

http://www.griven.com/upload/pdf/20190405032730_Griven_collection2018_LR.pdf

http://www.griven.com/upload/pdf/20171011020032_THE_LIGHTING_SHOW_EXPERIENCE_2017_edition.pdf

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-3809605 ή στο bon@bonstudio.gr 

Comments are closed.