Οι κιθάρες και τα μπάσα της Cort στο Bon Studio!

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την αποκλειστική αντιπροσώπευση της γνωστής Εταιρείας κατασκευής κιθαρών CORT, η οποία διευρύνει την υπάρχουσα γκάμα του μουσικού τμήματος της Εταιρείας με ποιοτικές κλασσικές, ακουστικές, ηλεκτρικές κιθάρες και μπάσα χαμηλής και μεσαίας τιμής και ταυτόχρονα με ασύγκριτη ποιότητα και χαρακτηριστικά.

Η CORT εδώ και πενήντα χρόνια αποτελεί παγκοσμίως έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κιθάρας με τεράστια εμπειρία στον χώρο.  Πέρα από την μεγάλη γκάμα μοντέλων της, συνεργάζεται και προμηθεύει πολλές άλλες δημοφιλείς  Εταιρείες κιθαρών που την εμπιστεύονται για την κατασκευή των οργάνων τους. Διάσημοι μουσικοί σε όλο τον πλανήτη εμπιστεύονται τις κιθάρες Cort για την ποιοτική υπεροχή τους. Καλλιτέχνες όπως o  Frank Cambale (Chick Corea ),  ο Mathew Bellamy της δημοφιλούς alternative μπάντας Muse, o γνωστός μπασίστας Jeff Berlin κ.α. παίζουν με κιθάρες και μπάσα Cort.

H Cort διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής με εξειδεικευμένο προσωπικό, ποιοτική επιλογή ξύλων, εξελιγμένο εξοπλισμό CNC,  ειδικούς θαλάμους αφύγρανσης και χρησιμοποιεί εξελιγμένες ηλεκτροστατικές Βαφές UV καθώς και βαφές νίτρου.

Η εταιρεία μας πάντα με συνέπεια και σοβαρότητα προς τους πελάτες της, θα υποστηρίξει όσο το δυνατόν αρτιότερα τα μουσικά προιόντα Cort, με στόχο να καλύψει ποιοτικά τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς.

Σύντομα με περισσότερες πληροφορίες και πολλές λαχταριστές κιθάρες και μπάσα!

 

Comments are closed.