ΕΤΑΙΡΕΙΑ

history2 Istoriko_im Η Εταιρεία BON STUDIO ξεκίνησε τις δραστηριότητές της τo 1974 με την προσφορά υπηρεσιών σε συστήματα P.A. (Public Address) και εγκαταστάσεις ηχητικών συστημάτων σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους καλύπτοντας εκδηλώσεις των πλέον φημισμένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών που εμπιστεύθηκαν την πείρα και την τεχνική της υποδομή. Σχεδόν όλα τα μεγάλα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά γεγονότα της εποχής έχουν την σφραγίδα της Εταιρείας. Αργότερα, επεκτάθηκε δυναμικά στην αντιπροσώπευση επωνύμων κατασκευαστριών Εταιρειών ηχητικών μηχανημάτων υψηλής ποιότητας. Με ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνολογία και την εφαρμογή της στην χώρα μας, εξόπλισε το 90% των STUDIO Ηχογράφησης στην Ελλάδα, ενώ η άνθιση της ελεύθερης Ραδιοφωνίας και της Τηλεόρασης, σε συνδυασμό με την ετοιμότητα, την οργάνωση και την τεχνολογική της υποδομή, της έδωσαν το προβάδισμα και την πρωταγωνιστική παρουσία στον χώρο. Σήμερα, η Eταιρεία BON STUDIO αντιπροσωπεύει πολλές γνωστές κατασκευάστριες εταιρείες από όλο το κόσμο, επίσης καλύπτοντας τις ανάγκες του τομέα του TV/Broadcasting και παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και εγκαταστάσεις. Εμπνευστής και ιδρυτής της Eταιρείας ο Μανώλης Μποφιλιάκης. Ένας μεγάλος οραματιστής, μοναδικού επαγγελματικού και τεράστιου επιχειρηματικού ταλέντου. Το απαράμιλλο ήθος, η ανθρώπινη ευαισθησία και η ανάγκη δημιουργίας απετέλεσαν τους ακρογωνιαίους λίθους μιας Eταιρείας που πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια στους τομείς δραστηριοποίησής της. Ο Μανώλης Μποφιλιάκης απεβίωσε την 1η Μαΐου 2004 στην επέτειο της συμπλήρωσης τριάντα χρόνων από την ίδρυσή της.
about_us Η Εταιρεία αντιπροσωπεύει κατ’ αποκλειστικότητα έναν σημαντικό αριθμό κατασκευαστριών Εταιρειών Επαγγελματικών συστημάτων Ήχου, Φωτισμού, Οπτικοακουστικών συστημάτων και ηλεκτρονικών Μουσικών οργάνων υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας, απ’ όλον τον κόσμο. Ταυτόχρονα υλοποιεί ολοκληρωμένες λύσεις και εφαρμογές στους τομείς του Radio, TV Broadcasting και Κινηματογράφου. Οι τομείς δραστηριοτήτων καλύπτονται με απαιτητική οργανωτική δομή και εξειδικευμένα τμήματα που παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις με προτάσεις, μελέτες, προμήθεια, εγκατάσταση και τέλος, παράδοση εν πλήρη λειτουργία όλων των συστημάτων.

ΤΜΗΜΑΤΑ / ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

company1 company2 company3 company4

ΤΜΗΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΗΧΟΥ
Προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των ηχητικών και ακουστικών εφαρμογών
ΤΜΗΜΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ & ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (RADIO / TV VIDEO BROADCASTING)
Προϊόντα και εξειδικευμένες υπηρεσίες στους τομείς Radio & TV Broadcasting
ΤΜΗΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
Φωτιστικά συστήματα και εφαρμογές που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις του επαγγελματικού φωτισμού εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
Προϊόντα και υπηρεσίες ψηφιακής επεξεργασίας και εγγραφής ήχου & εικόνας
ΤΜΗΜΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
Μουσικά προϊόντα και εφαρμογές Multimedia
ΤΜΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
Κινηματογραφικός & Προβολικός εξοπλισμός, Συνεδριακά & Μεταφραστικά συστήματα, Εξειδικευμένες εφαρμογές
franchise

ZAIMI 6Η έδρα της Εταιρείας βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Ζαΐμη 6. Το 1988 στεγάστηκε στους επτά ορόφους του ιδιόκτητου κτιρίου της όπου είναι μοιρασμένοι οι διαφορετικοί τομείς δραστηριοτήτων της.
ThesalonikiΤο υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης επί της 17ης Νοέμβρη 73 & Κ. Παλαμά 1 ξεκίνησε τις δραστηριότητές του το 1994 με σκοπό την πληρέστερη κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών της Β. Ελλάδος, καθώς και την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας στη Βαλκανική αγορά.
ZAIMI 5Η Εταιρεία το 1998 μετέφερε μέρος των δραστηριοτήτων της στο ιδιόκτητο νεοκλασσικό κτίριο, ακριβώς απέναντι από τα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας, επί της οδού Ζαΐμη 5. Στο νέo κτίριο σχεδιάζονται και υλοποιούνται οι νέες αναπτυξιακές δραστηριότητες της Εταιρείας.
PaggaiouΤο 2003 προστίθεται στην ακίνητη περιουσία της εταιρείας νέο τετραόροφο ιδιόκτητο κτίριο επί της οδού Παγγαίου 12, στο Βοτανικό, που εξυπηρετεί μέρος του Logistics της Εταιρείας, καθώς και το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης.
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Διεύθυνση: Ζαΐμη 6 – 106 83 – Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3809605-9 210 3302059-62
Fax: 210 3845755
E-mail: bon@bonstudio.gr
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ
Διεύθυνση: Παγγαίου 12 – 118 55- Βοτανικός
Τηλέφωνο: 210 3417200-1
Fax: 210 3471955
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Διεύθυνση: 17 Νοέμβρη 73 & Κ.Παλαμά 1 – 555 34 - Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 947676-8
Fax: 2310 947663
financial Από το 1984 λειτουργεί σαν Ανώνυμη Εταιρεία. Το μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται σε 2.880.000 €. Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Εταιρείας η κ. Αφροδίτη Μ. Μποφιλιάκη. Οι οικονομικοί δείκτες της Εταιρείας την κατατάσσουν στις πλέον υγιείς εταιρείες του κλάδου. Ένα άρτιο δίκτυο συνεργαζομένων Εταιρειών και Επιχειρήσεων σ’όλη την Ελλάδα κι ένα συνεχές και ανανεούμενο stock μηχανημάτων καλύπτουν άμεσα και αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών. Η εταιρεία εστιάζεται στην δυναμική της επέκταση στους τομείς τους επαγγελματικού ήχου και φωτισμού, στο broadcasting και στο δίκτυο αντιπροσώπων της, καθώς και στην υλοποίηση έργων απαιτητικών εφαρμογών.
human_resources Εξήντα (60) συνεργάτες, οι περισσότεροι των οποίων πτυχιούχοι Ανωτάτων και Ανωτέρων Σχολών, απαρτίζουν την διοικητική οργάνωση, τα τμήματα πωλήσεων το Service και κυρίως το ειδικό τμήμα μελετών και εφαρμογών υψηλής τεχνολογίας της εταιρείας. Με συνέπεια και επαγγελματισμό όλο το προσωπικό της εταιρίας μας συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση των εταιρικών στόχων και στην αποτελεσματική εφαρμογή των εσωτερικών διαδικασιών. Μέσω των ενεργειών του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού μας εκφράζεται η βούληση και η δέσμευσή μας για την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων ποιότητας
marketing

Το Τμήμα MARKETING υποστηρίζει δυναμικά τις πωλήσεις με σύγχρονη αντίληψη, νέες ιδέες και διαφημιστικά προγράμματα, ειδικά έντυπα και συνεχή ενημέρωση. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην υποστήριξη των πελατών του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Αντιπροσώπων της σε όλη την Ελλάδα. Στέλνει σε τακτά χρονικά διαστήματα newsletter, που αποστέλλονται σε ένα μεγάλο αριθμό παραληπτών, ενώ στα πλαίσια εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Εταιρείας, παρέχεται η δυνατότητα συνεχούς και εξειδικευμένης εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού όλων των τμημάτων της. Παράλληλα, επιδιώκει έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας, με τη διατήρηση ιστότοπων, όπως η ιστοσελίδα www.bonstudio.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα eshop.bonstudio.gr, καθώς και σελίδες κοινωνικής δικτύωσης στο facebook, Instagram, YouTube, twitter & LinkedIn που παρέχουν διαδραστικότητα, πληροφόρηση, αλλά και εξυπηρέτηση. Η Εταιρεία έχει αναπτύξει ηλεκτρονικό κατάστημα Β2Β για να εξυπηρετεί το δίκτυο των συνεργατών της πανελλαδικά, καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα B2C , eshop.bonstudio.gr , παρέχοντας τη δυνατότητα online παραγγελιών και αμεσότητα εξυπηρέτησης.  

credentials

 Η Εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά το Διεθνές Πρότυπο Ποιότητας DIN EN ISO 9001:2015 καθώς και ISO 14001:2015 από την γερμανική Εταιρεία DQS και τον διεθνή Οργανισμό Ποιότητας IQ NET. Εφαρμόζει ένα απαιτητικό Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας που εξασφαλίζει την ανταγωνιστικότητά της, παρέχοντας αξιόπιστα προϊόντα και ποιοτικές υπηρεσίες που ικανοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις απαιτήσεις και ανάγκες της αγοράς. Η ενεργή συμμετοχή όλων των εργαζομένων της Εταιρείας στις διαδικασίες υλοποίησης της Πολιτικής Ποιότητας και η ανθρωποκεντρική δομή της συμβάλλουν αποφασιστικά στην συνεχή πρόοδο της Εταιρείας και την ικανοποίηση του μεγαλύτερου κεφαλαίου της, των πελατών της.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Με όραμα τη διάκριση της Εταιρείας μας στον επαγγελματικό χώρο, συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία, ενώ με τη φιλοσοφία της βελτίωσης και κυρίως της δεοντολογίας του «Επιχειρείν με Ήθος», διατηρούμε την ηγετική μας θέση στην αγορά, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Με συνεχή διεύρυνση των δραστηριοτήτων και του κύκλου εργασιών μας, αυξάνουμε το μερίδιό μας στην ελληνική αγορά πάντοτε με γνώμονα τη διαχείριση της ποιότητας σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής μας.

Για το σκοπό αυτό, συντηρούμε και εφαρμόζουμε ένα ενιαίο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας στα πλαίσια του οποίου εκφράζεται η βούληση και η δέσμευσή μας να παρέχουμε ανταγωνιστικά συστήματα, προϊόντα και υπηρεσίες που να ικανοποιούν πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών μας, έγκαιρα και αξιόπιστα.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, με όλο το προσωπικό της Εταιρείας συμμετέχουμε ενεργά στην αποτελεσματική εφαρμογή και υλοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών, συμβάλλοντας διαρκώς στη βελτίωση τους, με σκοπό τη συνεχή αύξηση της ικανοποίησης των πελατών μας.

Στα πλαίσια αυτά παρακολουθούμε συνεχώς:

  • Την αναβάθμιση των υπηρεσιών μας
  • Την εξέλιξη και εφαρμογές των νέων τεχνολογιών αιχμής
  • Την αύξηση των δεξιοτήτων και ικανοτήτων μας με κατάλληλη εκπαίδευση
  • Τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τυχόν παράπονα των πελατών μας
  • Τη παρακολούθηση του βαθμού ικανοποίησης των απαιτήσεών τους.
  • Τις περιβαλλοντικές ανάγκες και την ενεργή συμμετοχή της Εταιρείας μας με ευαισθησία

Η Διοίκηση της Εταιρείας δεσμεύεται και διαβεβαιώνει την τήρηση των ανωτέρω και την παροχή των καλύτερων υπηρεσιών μας.

Για την Εταιρεία,

Αφροδίτη Μποφιλιάκη
Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος

GDPR

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Η Εταιρεία μας Bon Studio – Μανώλης Ν. Μποφιλιάκης – Συστήματα Επαγγελματικού Ήχου και Φωτισμού Ανώνυμος Εμπορική Βιομηχανική Εταιρεία με διακριτικό τίτλο «BON STUDIO AEBE» εδρεύει στην Ελλάδα (ΑΦΜ 094143232/ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ) και με αριθμό Μητρώου Ανωνύμων Εταιρειών 510/01/β/86/509 (εφεξής «BON STUDIO» ή «Εταιρεία»)
Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής η «Πολιτική Δεδομένων» ή «ΠΠΠΔ») έχει θεσπιστεί από εμάς με σκοπό να σας ενημερώσουμε για την πολιτική της Εταιρείας μας αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας χορηγείτε, ώστε να γνωρίζετε το σκοπό επεξεργασίας τους από εμάς, την κατηγορία των αποδεκτών, και τις διαδικασίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας.
Στην Εταιρεία σεβόμαστε απόλυτα τους πελάτες μας και η προστασία της ιδιωτικότητάς σας είναι η δική μας προτεραιότητα και είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία της
Στην Εταιρεία, έχοντας ως στρατηγικό στόχο τη διασφάλιση της μέγιστης προστασίας των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας, θεωρούμε χρέος μας να σας ενημερώσουμε τόσο για τις πρακτικές μας όσο και για τις επιλογές καθώς και τα δικαιώματα που έχετε αναφορικά με την συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ
Σεβόμαστε απόλυτα τους πελάτες μας και αναγάγουμε την προστασία της ιδιωτικότητάς σας, σε προτεραιότητα της εταιρείας μας.
Εφαρμόζουμε πλήρη διαφάνεια στον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων
Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας μόνο για νόμιμους, θεμιτούς, σαφείς και προκαθορισμένους σκοπούς.
Διαχειριζόμαστε όλες τις πληροφορίες των πελατών μας ως εμπιστευτικές, εφαρμόζοντας κάθε απαραίτητο και οργανωτικό μέσο για την προστασία τους.
Δεν γνωστοποιούμε και δεν διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα πρόσωπα χωρίς τη δική σας συγκατάθεση, εκτός αν αυτό επιτρέπεται από τον νόμο ή από τη μεταξύ μας συμβατική σχέση.
Τηρούμε στο έπακρο την κείμενη νομοθεσία και συμμορφωνόμαστε με όλες τις υποχρεώσεις μας, που απορρέουν από αυτήν, ως υπεύθυνος επεξεργασίας.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ
Τα είδη των προσωπικών δεδομένου που συλλέγουμε από εσάς εξαρτώνται από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που επιλέγετε να σας παρέχουμε. Ειδικότερα, στα πλαίσια εκπλήρωσης της παρούσας συναλλαγής μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, μεταξύ μας, συλλέγουμε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα:
Τα προσωπικά σας στοιχεία (π.χ. το ονοματεπώνυμο σας και το ΑΦΜ σας ή άλλα στοιχεία ταυτοποίησης).
Τα στοιχεία επικοινωνίας σας (π.χ. αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση ταχυδρομείου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμό φαξ)
ΠΩΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Όταν συμπληρώνετε την ηλεκτρονική φόρμα είτε στην ιστοσελίδα μας (https://bonstudio.gr) (φόρμα επικοινωνίας) είτε στο eshop (https://eshop.bonstudio.gr/) για να προχωρήστε στην παραγγελία σας και στην αγορά ενός προϊόντος.
Όταν επικοινωνείτε τηλεφωνικά με κάποιο συνεργάτη μας για να προχωρήστε στην παραγγελία σας και στην αγορά ενός προϊόντος.
Όταν επικοινωνείτε μαζί μας για να δημιουργήσετε ή να διαχειριστείτε την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας.
ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ
Ειδικότερα, τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να συλλέγονται και να επεξεργάζονται από την εταιρεία μας για τους ακόλουθους σκοπούς, που κρίνονται απαραίτητοι για την εκτέλεση της μεταξύ μας συμβατικής σχέσης:
• Για να εκδίδουμε και να σας αποστέλλουμε το τιμολόγιο αγοράς.
• Για να εξασφαλίσετε την εγγύηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αγοράζετε, με βάση τα ειδικώς οριζόμενα στην μεταξύ μας συναλλαγή.
• Για να σας ειδοποιούμε για σημαντικές αλλαγές ή εξελίξεις σε ό,τι αφορά την ηλεκτρονική σας παραγγελία μέχρι και την ολοκλήρωσή της.
• Για την επικοινωνία σας μαζί μας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φαξ, τηλεφώνου, ή άλλων μέσων, για οποιοδήποτε θέμα προκύψει στα πλαίσια εκτέλεσης της μεταξύ μας συμβατικής σχέσης και μέχρι την ολοκλήρωσή της, με την παραλαβή του προϊόντος μας, όπως ενδεικτικά για απαιτήσεις σε ερωτήσεις, παράπονα ή επιστροφές επί των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών μας.
• Για την ανάθεση της αναζήτησης τυχόν αλλαγών, ακυρώσεων ή επιστροφών σας, σε κάθε περίπτωση ανώμαλης εξέλιξης της συναλλαγής μας.
• Για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας ενώπιον παντός Δικαστηρίου και πάσης Αρχής, καθώς και για σκοπούς εκτέλεσης και συμμόρφωσης μας με δικαστικές αποφάσεις ή διατάξεις του νόμου, οδηγιών, κανόνων, εγκύκλιων.
Καθώς παρέχουμε υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης πελατών χρειαζόμαστε τα στοιχεία σας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας και την ισχύ της εγγύησης της συσκευής που προμηθευτήκατε από εμάς. Στην περίπτωση που μας στείλετε την συσκευή σας για έλεγχο/επισκευή/αναβάθμιση, στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης χρειαζόμαστε το κινητό σας τηλέφωνο για να σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη της εργασίας που μας αναθέσατε.
Πληροφορίες από σελίδες κοινωνικών δικτύων / Τι κάνουμε όταν συνδέεστε στις σελίδες κοινωνικών δικτύων της εταιρείας μας :
Σας δίνουμε την δυνατότητα να συνδεθείτε μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook, στo eshop της εταιρείας μας. Έτσι, μπορείτε γρήγορα να εγγραφείτε στο newsletter, να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, χωρίς να χρειάζεται να απομνημονεύετε κωδικούς
Συλλογή λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στοιχείων αλληλογραφίας σε κληρώσεις και διαγωνισμούς
Σας δίνουμε την δυνατότητα να συμμετέχετε σε συγκεκριμένες κληρώσεις και διαγωνισμούς μέσω εφαρμογών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή κατά την διοργάνωση εκδηλώσεων. Αν δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας δεν μπορείτε να συμμετέχετε και να κερδίσετε!
Επιπλέον και εφόσον εσείς το επιθυμείτε ρητώς σύμφωνα με τη λίστα συγκατάθεσης που συνοδεύει την παρούσα Δήλωση, η εταιρεία μας δύναται να επεξεργαστεί τα δεδομένα σας για να σας προωθούμε προϊόντα και υπηρεσίες μας μέσω SMS, τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φαξ, αλληλογραφίας, κοινωνικών μέσων και δικτύων ή/και οποιωνδήποτε άλλων κατάλληλων διαύλων επικοινωνίας.
ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗΣ
Για την διευκολύνουμε την επίτευξη των σκοπών μας, οι οποίοι αναφέρονται στην παράγραφο «ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ» , ενδέχεται να διαβιβάσουμε, αποκαλύψουμε, παραχωρήσουμε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα ή να τα μοιραστούμε σε τρίτους. αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία, ήτοι άλλη από το σκοπό της διαβίβασης σύμφωνα με τα ανωτέρω.
Σε αυτή την περίπτωση τρίτοι μπορεί να είναι:
• Συνεργάτες και υπεργολάβοι που παρέχουν στην εταιρεία μας υπηρεσίες αποθήκευσης (data hosting) ή φιλοξενίας δεδομένων ή υποστήριξης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
• Εταιρείες που συνεργάζονται μαζί μας για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και να τελεσφορήσει αισίως η συναλλαγή μας, όπως πχ οι εταιρείες παράδοσης (courier)
• Δημόσιες Υπηρεσίες και οργανισμούς, ΝΠΔΔ, NΠΙΔ, δικαστικές αρχές, ρυθμιστικά όργανα και οργανισμοί, ανεξαρτήτως δικαιοδοσίας ή βαθμού, εφόσον τούτο απαιτείται από το νόμο, δικαστική απόφαση, κανονισμό, οδηγία, εντολή, γνωμάτευση, εγκύκλιο κλπ.
ΠΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Η εταιρεία μας προκειμένου να διασφαλίσει την ορθή χρήση και την ακεραιότητα των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει, καθώς και να αποτρέψει μη εξουσιοδοτημένη ή τυχαία πρόσβαση επεξεργασίας, διαγραφής, αλλοίωσης ή άλλης χρήσης αυτών, εφαρμόζει συγκεκριμένες εσωτερικές πολιτικές συμμόρφωσης ενώ λαμβάνει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά, τεχνικά, φυσικά, ηλεκτρονικά και διαδικαστικά μέτρα ασφαλείας, καθώς και τεχνολογικά πρότυπα, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.
ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα συνεχίζονται οι σκοποί για τους οποίους συλλέχθηκαν, όπως πχ η ολοκλήρωση της αγοράς σας. Θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας για όσο διάστημα διαθέτετε το λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα μας.
Εάν είναι λογικά αναγκαίο ή απαιτείται για την πολιτική επιστροφών και την αποτροπή απάτης, ενδέχεται να διατηρήσουμε κάποιες από τις πληροφορίες σας, όπου απαιτείται, ακόμα και μετά το πέρας των αγορών σας και της παραγγελίας και τουλάχιστον μέχρι την διακοπή του λογαριασμού σας στην ιστοσελίδα μας.
Στην συνέχεια αυτές οι πληροφορίες καταστρέφονται από τα αρχεία και το σύστημά μας, σε συμμόρφωση με την πολιτική της επιχείρησής μας, και υπό την προϋπόθεση ότι δεν απαιτείται πλέον για την εκπλήρωση των σκοπών, που σας έχουμε περιγράψει ανωτέρω, ή για την κάλυψη των νομικών, φορολογικών ή λογιστικών απαιτήσεών μας ή για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας ενώπιον παντός αρμόδιου Δικαστηρίου ή πάσης άλλης Αρχής.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ
Ως πελάτες μας έχετε δικαίωμα να ζητήσετε και να λάβετε πρόσβαση, ενημέρωση αλλά και αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων, που εμείς συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε. Ειδικότερα έχετε:
• Το δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας στοιχείων (όπως αυτή η ανακοίνωση!)
• Το δικαίωμα πρόσβασης στις προσωπικές πληροφορίες που διαθέτουμε για εσάς
• Το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση των ανακριβών προσωπικών πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς.
• Το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας, ή να σταματήσουμε την επεξεργασία ή τη συλλογή τους, σε ορισμένες περιπτώσεις
• Το δικαίωμα να διακόψετε την αποστολή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή SMS και το newsletter, και να αποσύρετε τη συναίνεσή/συγκατάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία που βασίζεται στη συναίνεσή/συγκατάθεσή ανά πάσα στιγμή
• Το δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφέρουμε στοιχεία των δεδομένων σας είτε σε εσάς είτε σε άλλο φορέα παροχής υπηρεσιών
• Το δικαίωμα καταγγελίας στον ρυθμιστή προστασίας δεδομένων σας – στην Ελλάδα, στην Αρχή Προστασίας των Δεδομένων https://www.dpa.gr/