ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΗΧΕΙΩΝ SE ΑΠΟ ΤΗΝ INTER M!

Νέα σειρά επαγγελματικών ηχείων SE

H νέα σειρά επαγγελματικών ηχείων SE από την INTER-M διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για αποτελεσματική ηχητική κάλυψη σε επαγγελματικούς χώρους διασκέδασης-εστίασης-café –bars-clubs κλπ-, καθώς επίσης και για χρήση DJ-Party-και LIVE εκδηλώσεις. Η σειρά διαθέτει μεταξύ άλλων τα 2 νέα μοντέλα ηχείων SE-8 και SE-10 τα οποία διαθέτουν μεγάφωνα 8 και 10 ιντσών αντίστοιχα, ξύλινη καμπίνα με ενισχυμένη βαφή μαύρου χρώματος, χειρολαβές μεταφοράς, δυνατότητα αιώρησης 3 και 6 σημείων μέσω eyebolt M8, και μεταλλική μαύρη γρίλια. Επίσης για επιτοίχια η επιδαπέδια στήριξη διαθέτουν υποδοχή pole socket. Όλα τα ηχεία έχουν HF Driver 1’’ με κύκλωμα προστασίας και χοάνη διασποράς 75 x 60. H ισχύς των ηχείων ξεκινά από τα 200W/program power στα 8Ω-(SE-8) με μεγάφωνο 8 ιντσών και ακολουθεί με 300W/program power το SE-10 με μεγάφωνο 10 ιντσών.

Τα ηχεία SE-8 και SE-10 καλύπτουν συχνότητες από 65Hz-18kHz - (SE-8), 55Hz-18kHz-(SE-10) και μπορούν να συνδυαστούν για εκτεταμένη απόκριση χαμηλών συχνοτήτων με το νέο Sub 15 ‘’ της INTER-M με κωδικό SB-15A ισχύος 900W/program power στα 8Ω. Διαθέτει ξύλινη καμπίνα, μαύρης βαφής και υποδοχή για στυλό δορυφόρου και μεταλλική μαύρη γρίλια. Διαθέτει μεγάφωνο με σασί αλουμινίου και χειρολαβές μεταφοράς.

H νέα αυτή σειρά ηχείων απευθύνεται σε επαγγελματίες οι οποίοι αναζητούν πολύ καλή ποιότητα ήχου σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή.