ΚΟΝΣΟΛΕΣ SOUNDCRAFT Si PERFORMER 2 & 3!

 
 
 
ΚΟΝΣΟΛΕΣ Si PERFORMER 2 & 3 ΑΠΟ ΤΗ SOUNDCRAFT!

ΗΧΟΣ και ΦΩΣ από μια κονσόλα!

 

H Soundcraft παρουσιάζει την πρώτη στον κόσμο ψηφιακή κονσόλα ήχου με ενσωματωμένο DMX Controller!

Οι νέες ψηφιακές κονσόλες της SOUNDCRAFT
Si PERFORMER 2 & 3 παρουσιάστηκαν στις 23/8 και βασίζονται στην πολύ επιτυχημένη πλατφόρμα της SI Compact, αλλά ενισχυμένες με επιπλέον δυνατότητες και χαρακτηριστικά.

 

Συγκεκριμένα, η κονσόλα Si Performer θα βγαίνει σε 2 format 24 και 32 καναλιών (SI Performer 2 με 24 κανάλια και SI Performer 3 με 32 κανάλια).  Έχουν σχεδόν ΔΙΠΛΑΣΙΑ επεξεργαστική ισχύ μέσω νέου επεξεργαστή, ο οποίος συνεργάζεται με το νέο version του EMMA Yotta motherboard.

 

Διαθέτει εσωτερικό DMX controller, το οποίο σε συνδυασμό με FADERS Layers της κονσόλας θα μπορεί να γίνεται έλεγχος/ανάθεση εντολών DMX512, 4 X Master scene buttons στην τωρινή έκδοση software και συνεργαζόμενα FADERS από το ALT input Layer και με δυνατότητα Μaster fader.  Οι εντολές σκηνών μπορούν να αποθηκευτούν μαζί με το snapshot σύστημα της κονσόλας και μπορούν να αποθηκευτούν και να ανακληθούν μέσω του recall. Μπορεί να γίνει διαχωρισμός σκηνών audio και σκηνών Lighting μέσω του ISOLATE.

 

Υπάρχουν οθόνες LCD για απεικόνιση εντολών/status/dmx data/ενδείξεων VU meter κλπ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΝΑΛΙ καθώς και δυνατότητα για 2 x OPTION CARD SLOTS (1 x 64x64 ΚΑΙ 1 x 64x32) επιτρέποντας την ταυτόχρονη χρήση 2 καρτών επέκτασης για συνεργασία με όλα τα οption modules των σειρών VISI (80 είσοδοι για MIX μέσω Ethernet cards/cat5 ή χρησιμοποιώντας Cobranet Aviom και AES cards)

 

Υπάρχουν 8 x VCA Groups και 8 Χ mute Groups και δίνεται η δυνατότητα ασύρματου τηλεχειρισμού μέσω WI-FI  με το software VISI το οποίο επιτρέπει Live έλεγχο μέσω IPAD κλπ. Επίσης διαθέτει 4 band EQ (πληρες παραμετρικο EQ 4 περιοχων).

 

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παραμένουν όπως και στις υπόλοιπες κονσόλες της σειράςSI Compact, όπως:

14 x ΑUX Busses

4 x Lexicon Stereo Effect processors

8 x Line inputs

-ΑES I/O

-MIDI

-BSS Graphics ΕQs σε κάθε BUS και LCR output
-D.O.G.S System
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: Si PERFORMER 2  -  Si PERFORMER 3
 

 

πληροφοριες:

http://www.soundcraft.com/products/product.aspx?pid=189 

 

Comments are closed.