ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ISME 2012!

Η έκθεση ISME ολοκληθώθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης με ιδιαίτερη επιτυχία!

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Εταιρεία μας να συναντούμε ανθρώπους του χώρου που δραστηριοποιούμαστε. Τον χώρο του ήχου, του φωτισμού και της μουσικής τεχνολογίας. Στην πολύχρονη διαδρομή μας, στην ελληνική αγορά, στόχος μας είναι η παρακολούθηση της τεχνολογίας αλλά και η δυνατότητα να παρέχουμε υπηρεσίες και προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες όσων ασχολούνται είτε ως επαγγελματίες, είτε ως ερασιτέχνες από μεράκι.

Στην ιστοσελίδα μας www.bonstudio.gr θα πληροφορηθείτε για τις δραστηριότητές μας, τις εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε, τα προϊόντα μας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

Θα είναι χαρά και ευχαρίστηση να σας πληροφορούμε για ό,τι νέο επιχειρούμε και να βρίσκουμε πάντα τρόπο να καλύπτουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.

Τόσο στην Αθήνα όσο και την Θεσσαλονίκη, μία μεγάλη γκάμα προϊόντων είναι στην διάθεσή σας και οι άνθρωποί μας με εξειδίκευση και τεχνογνωσία έτοιμοι και στην διάθεσή σας για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους.

Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο Καλοκαίρι!