ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ DJ K 619 ΑΠΟ ΤΗΝ AKG ΣΕ ΑΠΙΘΑΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!

 
 
K 619
 
Ασυμβίβαστη ποιότητα, ασυναγώνιστη απόδοση. Η προσθήκη από την AKG ® στη σειρά DJ μιας premium έκδοσης, το K 619 είναι ένα επαγγελματικό ακουστικό υψηλής ποιότητας! Όταν πρόκειται για ποιότητα ήχου, καινοτομία, σχεδιασμό, φορητότητα, μεγάλη αντοχή, άνετη εφαρμογή, & στυλ τα ακουστικά της AKG δεν έχουν αντίπαλο.

Δυνατότητα αναπαραγωγής υψηλής στάθμης SPL με καθαρό & ασυμπίεστο ήχο.  Μονής όψης καλώδιο που εξαλείφει το μπλέξιμο με τα καλώδια ανάμεσα στο αυτί & τα ακουστικά και περιλαμβάνει 1/4-inch (6,3 χιλιοστά) υποδοχή με adaptor που αυξάνει τις επιλογές συνδεσιμότητάς σας.

Ένα in-line μικρόφωνο με έλεγχο έντασης είναι τοποθετημένο πάνω στο καλώδιο σύνδεσης δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να μην χάσετε ούτε μια κλήση. Το κλειστού τύπου ear-cup σχεδιάστηκε για να κρατά έξω το θόρυβο, και ο 3D-Axis μηχανισμός αναδίπλωσης κάνει τα K 619 εύκολα στη μεταφορά και την αποθήκευση.

Αν είστε ενθουσιώδεις σχετικά με τον ήχο η εμπειρία αυτού του προϊόντος με την υπογραφή της AKG θα σας μείνει ανεπανάληπτη. Είναι όλα όσα θα απαιτούσατε από ένα εμπορικό σήμα που έχει ηγετική θέση στη μουσική βιομηχανία για πάνω από 60 χρόνια. Μετά από όλα τα παραπάνω, δεν είστε ο μόνος που παίρνει στα σοβαρά τον ήχο.

 
Δείτε το K 619BLK εδώ
 
 

Comments are closed.