5 νέες εταιρείες κρουστών αντιπροσωπεύονται πλέον από το Bon Studio!

5 ΝΕΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ BON STUDIO!

GRETSCH, LATIN PERCUSSION, TOCA, GIBRALTAR, CB!

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι μπαίνουμε δυναμικά στον χώρο των κρουστών, αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά πέντε, πραγματικά, δημοφιλείς εταιρείες, ιδιαίτερα γνωστές για την πολύχρονη διαδρομή τους, αλλά και την σημαντική τους παρουσία στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Πρόκειται για τις εταιρείες Gretsch , Gibraltar, Latin Percussion, Toca Percussion, CB Drums, τα προϊόντα των οποίων δημιουργούν μία τέλεια κλιμάκωση τιμής που είναι ευθέως ανάλογη της κατηγορίας των πελατών, στους οποίους απευθύνονται.

Gretsch Drums: Με 125 χρόνια εμπειρίας, θεωρείται μια από τις κορυφαίες εταιρείες Drums στον κόσμο, αν και στην χώρα μας δεν είχε αντιμετωπισθεί ανάλογα σε σχέση με την θέση της στην παγκόσμια αγορά. Κάθε χρόνο αναβαθμίζει τα προϊόντα της με μοναδικές πατέντες και παράλληλα συγκαταλέγονται στο δυναμικό της σημαντικότατοι Drummerς, όπως ο Vinnie Colaiuta και ο Steve Ferrone. Με μεγάλη γκάμα σετ Drums και διευρυμένη κατηγοριοποίηση τιμών, καλύπτει τις ανάγκες τόσο του αρχάριου, όσο και του πλέον απαιτητικού επαγγελματία Drummer.

Gibraltar: Το όνομα της είναι συνώνυμο με τα ποιοτικά μεταλλικά μέρη

για κρουστά με μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει βάσεις πιατινιών, κρουστών, πετάλια, θήκες καθώς και σκαμπό για Drums . Τα προϊόντα της μπορούν να προσαρμοσθούν εύκολα σε κρουστά και Drums διαφορετικών εταιριών .

Latin Percussion: Η δημοφιλής εταιρία το όνομα της οποίας από το 1964 μέχρι σήμερα έχει γίνει συνώνυμο με τα κρουστά όργανα. Η Latin Percussion διαθέτει τεράστια γκάμα με κρουστά όλων των ειδών όπως Afro‐Cuban και Ethnic με καλή κλιμάκωση σε όλες τις κατηγορίες τιμής με τα LP Aspire και LP Madator .

Toca Percussion: Ιδιαίτερα γνωστή από τις αρχές της δεκαετίας του 90 με Afro Cuban κρουστά που αποτέλεσαν την πρώτη επιλογή διάσημων μουσικών. Όλα τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από τον ποιοτικό τους ήχο και την ιδιαίτερα καλαίσθητη σχεδίασή τους.

CB Drums: Ποιοτικά και ολοκληρωμένα σετ Drums σε ιδιαίτερα χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές. Παράλληλα διαθέτει πλήρη γκάμα ανταλλακτικών και accessories για όλα τα σετ τυμπάνων. Κατάλληλα για όσους θέλουν να ξεκινήσουν σωστά στον κόσμο των κρουστών .

Περιηγηθείτε στα sites των νέων μας εταιρειών και ταξιδέψτε μαζί μας στον κόσμο της μουσικής με …τυμπανοκρουσίες!!!