8 λόγοι για να αποκτήσεις τα νέα ηχεία 305P MKII της JBL!

Η νέα γενιά ηχείων studio monitors 3 Series MKII, με την θρυλική απόδοση της  JBL, είναι πλέον διαθέσιμα για κάθε στούντιο.

Με το επαναστατικό JBL Image Control Waveguide και τους εκλεπτυσμένους μετατροπείς, το νέο ηχείο 305P MkII της σειράς προσφέρει εκπληκτική λεπτομέρεια, ακριβή απεικόνιση, ευρύ γλυκό ήχο και εντυπωσιακή δυναμική περιοχή που ενισχύει τις δυνατότητες ακρόασης οποιουδήποτε σύγχρονου χώρου εργασίας.

Διαθέτοντας τεχνολογίες που προέρχονται από τα JBL 7 Series και M2 Master Monitors Reference και sport κομψή, μοντέρνα σχεδίαση, το νέο 305P MkII προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και αποτελεί την ιδανική λύση για μια ευχάριστη εμπειρία μίξης.

Ανάμεσα στα βελτιωμένα χαρακτηριστικά του, περιλαμβάνονται τα εξής:

1. Πατενταρισμένος κυματοδηγός JBL Image Control Waveguide που προσφέρει εκπληκτική λεπτομέρεια, ακριβή απεικόνιση, ευρύ γλυκό ήχο και εντυπωσιακή δυναμική περιοχή.

2. Νέας γενιάς μεγάφωνα για άψογη απόκριση και βελτιωμένη γραμμικότητα.

3. Πατενταρισμένη θύρα χαμηλής συχνότητας Slip Stream ™ για εξαιρετική απόδοση των χαμηλών σε όλα τα επίπεδα αναπαραγωγής.

4. Δύο ενσωματωμένοι, προσαρμοσμένοι ενισχυτές Class-D παρέχουν 82 watts ισχύος για υψηλή απόδοση και δυναμικό εύρος.

5. Νέο Boundary EQ.

6. Διακόπτες ευαισθησίας HF Trim για την ρύθμιση των υψηλών συχνοτήτων αναλόγως των προτιμήσεων και του χώρου.

7. Ευέλικτη συνδεσιμότητα με balanced XLR και 1/4 » JACK TRS, ευαισθησία εισόδου + 4dBu / -10Dbv, ρυθμιζόμενος διακόπτης για τον έλεγχο της έντασης του ήχου.

8. Κομψή sport μοντέρνα σχεδίαση.

Δείτε περισσότερα για το νέο ηχείο studio monitor 305P MKII της JBL κάνοντας κλικ εδώ.   

Comments are closed.