Χρόνος εγγύησης 6 ετών σε ενισχυτές Crown

Χρόνος εγγύησης 6 ετών σε ενισχυτές Crown

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την νέα καμπάνια επέκτασης του χρόνου εγγύησης στα προϊόντα της εταιρείας Crown. Η νέα καμπάνια αφορά μία παγκόσμια πρωτοβουλία που προσφέρει ο όμιλος HarmanPro.

Άμεσα λοιπόν, ο χρόνος εγγύησης σε όλους τους ενισχυτές Crown που αγοράστηκαν ή θα αγοραστούν στο διάστημα μεταξύ 1/1/2020 έως 31/12/2020 επεκτείνεται στα 6 έτη χωρίς καμία επιπρόσθετη επιβάρυνση για όλους.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, 1 επιπλέον χρόνος επέκτασης εγγύησης στα προϊόντα με χρόνο εγγύησης 5 ετών, 3 χρόνια επιπλέον χρόνος εγγύησης στα προϊόντα με χρόνο εγγύησης 3 έτη και μία εκπληκτική επέκταση του χρόνου εγγύησης στα 5 έτη στα προϊόντα που έχουν μόνο 1 χρόνο εγγύησης!

Καλλιτέχνες, παραγωγοί, ηχολήπτες και systemintegrators βασίζονται στους ενισχυτές Crown για την απρόσκοπτη λειτουργία τους και την απαράμιλλη ηχητική τους ποιότητα. Στηρίζουμε λοιπόν αυτήν την ποιότητα κατασκευής των βραβευμένων προϊόντων μας προσφέροντας τις καλύτερες εγγυήσεις της αγοράς!

Παρακαλούμε επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα για να ενημερωθείτε για τις σχετικές λεπτομέρειες του χρόνου εγγύησης των προϊόντων CROWN: https://www.crownaudio.com/warranty

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική διευκρίνιση, επικοινωνήστε με το επαγγελματικό ηχητικό τμήμα της Εταιρείας μας στο 210-3809605 ή στο bon@bonstudio.gr . 

Πάντα κοντά στους Επαγγελματίες! Πάντα κοντά στους φίλους του Ήχου!

Δείτε όλα τα προϊόντα της Crown κάνοντας κλικ εδώ.

Comments are closed.