Ο ήχος της Focusrite τώρα και στο iPad Pro!

Η Focusrite  ανακοίνωσε την πλήρη συμβατότητα και υποστήριξη των δημοφιλών καρτών ήχου Scarlett Solo και Scarlett 2i2 3ης γενιάς (3rd gen) με το Apple iPad Pro.

Πλέον ο ποιοτικός ήχος των Scarlett  μπορεί να σας ακολουθεί παντού μαζί με τον φορητό μουσικό σταθμό εργασίας σας Ipad Pro! Η ρύθμιση και η λειτουργία είναι απλή: Aπλά  συνδέστε την Scarlett solo ή 2i2 με το ipad Pro, ανοίξτε την αγαπημένη σας εφαρμογή δημιουργίας μουσικής και απολαύστε τον ήχο Focusrite όπου κι αν πάτε.

Οι συσκευές Scarlett Solo και Scarlett 2i2 έχουν δοκιμαστεί εκτενώς με αρκετές εφαρμογές μουσικής iOS που εκτελούνται σε USB-C iPad Pro, συμπεριλαμβανομένων των Garageband, Cubasis 2, Auria Pro, Ampify Launchpad, Ampify Groovebox και Ampify Blocs Wave, καθώς και FL Studio.

Οι  Scarlett Solo και Scarlett 2i2 μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσω της θύρας USB-C στο  iPad Pro και να παραμείνουν σε πλήρη λειτουργία για αρκετές ώρες. Ωστόσο, συνιστάται  πάντα η χρήση μιας τροφοδοτούμενης σύνδεσης όπου είναι αυτό δυνατόν.

Πληροφορίες χρήσης θα είναι διαθέσιμες στο Easy Start Tool έτσι ώστε να βοηθήσουν  τους χρήστες του iPad Pro να ξεκινήσουν γρήγορα με τις συνδέσεις  των εξωτερικών συσκευών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των Scarlett Solo και Scarlett 2i2 με USB-C iPad Pro, επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας εδώ.

Για να δείτε όλη την σειρά Focusrite Scarlett κάνοντας κλικ εδώ.

Για να δείτε όλη την σειρά Focusrite Clarett κάνοντας κλικ εδώ.

Comments are closed.