Νέο groove box: Circuit Tracks από τη Novation!

Τα τελευταία χρόνια τα Groove boxes είναι ιδαιτέρως διαδεδομένα αφού προσφέρουν ένα πλήθος από δυνατότητες ώστε να δημιουργήσουμε από το μηδέν τις μουσικές μας ιδέες πολύ εύκολα και σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Το νέο Circuit Tracks της Novation είναι η εξέλιξη του ήδη επιτυχημένου Circuit ενσωματώνοντας πολλά νέα χαρακτηριστικά!

Το Circuit tracks είναι εξοπλισμένο με 32 δυναμικά RGB Pads, 4 Drum parts, 2 Synth parts, αλλά και 2 Midi tracks. Η παλέτα των ήχων είναι αναβαθμισμένη και περιλαμβάνει samples, Drum kits, αλλά και υποδοχή για SD card ώστε να σώζουμε και να φορτώνουμε τα δικά μας δείγματα.

Μεγάλο ατού του Circuit Tracks όμως είναι και η δυνατότητα λειτουργίας σαν Midi Controller αφού μέσω της θύρας USB μπορούμε είτε να προγραμματίσουμε τις δικές μας εντολές είτε να επέμβουμε στο Sound Engine του Circuit Tracks προσαρμόζοντας τους ήχους στις προτιμήσεις μας.

Επιπλέον, περιλαμβάνει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία προσφέροντας μεγάλη αυτονομία. Μαζί δίνεται από τη Novation ένα Full Pack από software και Plug Ins .

Δείτε το Circuit Tracks της Novation κάνοντας κλικ εδώ.

Comments are closed.