Νέα AKG μικρόφωνα για συνεδριακούς χώρους

Τα νέα boundary μικρόφωνα CBL 201 & CBL 301 της AKG έρχονται να προστεθούν στην μεγάλη γκάμα προϊόντων της εταιρείας, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο ένα τεράστιο portfolio καινοτομίας και σχεδιασμού.

Τα μικρόφωνα CBL 201 & 301 ανήκουν σε μία οικογένεια Low-profile boundary μικροφώνων της AKG και είναι διαθέσιμα σε 2 τύπους καλύπτοντας και τις πιο απαιτητικές εφαρμογές όπως meeting rooms και χώρους συνεδριάσεων.

Με κάψες διπλού και τριπλού διαφράγματος κάλυψης από 180ο (CBL 201) έως 360ο με εσωτερική μετατόπιση στις κάψες τους (CBL 301) αλλά και με μοναδικό minimal σχεδιασμό.

Αξιοσημείωτη είναι η δυνατότητα σύνδεσής τους με digital processors της BSS όπως BLU 50, BLU 100 κλπ. για έλεγχο του σήματος, των φωτεινών ενδείξεων καθώς και λειτουργιών όπως mute, on κτλ , αλλά και η δυνατότητα αποφυγής παρεμβολών από κινητά τηλέφωνα και Laptops μέσω ενός συστήματος που διαθέτουν και συνυπολογίζοντας ότι φτάνοντας ως Max SPL στα 120 dB τα καθιστούν μία σοβαρή πρόταση μικροφωνικής εγκατάστασης για χώρους συνεδριάσεων.

Δείτε τα νέα μικρόφωνα CBL 201 & CBL 301 στους ακόλουθους συνδέσμους:

CBL 201

CBL301

Comments are closed.