Νέα φωτιστικά από την Strand Lighting!

Τα νέα φωτιστικά από την Strand Lighting είναι εδώ!

Προορίζονται για θεατρικούς χώρους αλλά και τηλεοπτικά πλατό ενώ διακρίνονται για την ποιοτική και κατασκευαστική υπεροχή τους. 

LEKO® LED PROFILE

Το Leko® LED Profile αποτελεί τον διάδοχο του εμβληματικού πλέον Leko που έχει εμπνεύσει πολλές γενιές σχεδιαστών σε όλο τον κόσμο.

Η σειρά Leko® LED Profile διαθέτει ένα φωτιστικό Full Color και δύο ακόμα με μεταβλητή θερμοκρασία χρώματος. Η έκδοση Full Color χρησιμοποιεί σύστημα μίξης χρωμάτων RGBALC (Red, Green, Blue, Amber, Lime & Cyan) για μεγαλύτερο εύρος χρωματικής μίξης, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με κλασικά συστήματα ελέγχου CYM χάρη στο σύστημα Smart Color Control που διαθέτει.

Τη σειρά έρχονται να συμπληρώσουν δύο ακόμα εκδόσεις με λευκό φως μεταβλητής θερμοκρασίας, ένα ζεστό λευκό με θερμοκρασίες από 2700Κ μέχρι 4500Κ και ένα ψυχρό με θερμοκρασίες από 4000Κ μέχρι 7000Κ ενώ και τα δύο μοντέλα προσφέρουν CRI άνω του 94.

Όλη η σειρά Leko® LED Profile χρησιμοποιεί μία νέα τεχνολογία ελέγχου των ανεμιστήρων τους που τους επιτρέπει αφενός να ψύχουν επαρκώς τα LED Modules και αφετέρου να χρησιμοποιηθούν ακόμα και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές από πλευράς στάθμης θορύβου. Τέλος για μεγαλύτερο backwards compatibility χρησιμοποιούν τους ίδιους φακούς με τη σειρά SPX και PL4 ενώ υπάρχει διαθέσιμος αντάπτορας για να μπορούν να δεχτούν φακούς από άλλες εταιρείες.

CANTATA LED FRESNEL

Το Cantata LED Fresnel είναι ένα νέο θεατρικό φωτιστικό σχεδιασμένο για μεσαίου μεγέθους εφαρμογές.

Η σειρά Cantata LED Fresnel διαθέτει ένα φωτιστικό Full Color και δύο ακόμα με μεταβλητή θερμοκρασία χρώματος. Η έκδοση Full Color χρησιμοποιεί σύστημα μίξης χρωμάτων RGBALC (Red, Green, Blue, Amber, Lime & Cyan) για μεγαλύτερο εύρος χρωματικής μίξης, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με κλασικά συστήματα ελέγχου CYM χάρη στο σύστημα Smart Color Control που διαθέτει.

Και τα τρία φωτιστικά της σειράς διαθέτουν το ίδιο σύστημα χειροκίνητου zoom με δύο σημεία ελέγχου και εύρος δέσμης από 10° έως 55° ενώ τα locking accessory rails επιτρέπουν την περαιτέρω διαμόρφωση της δέσμης χρησιμοποιώντας το 4 leaf Barndoor ή αξεσουάρ άλλων εταιρειών (Top Hats κλπ.)

Η νέα τεχνολογία ελέγχου των ανεμιστήρων επιτρέπει στη σειρά να χρησιμοποιηθεί στις πιο απαιτητικές εφαρμογές από πλευράς στάθμης θορύβου διαθέτοντας 3 mode λειτουργίας Standard, Studio και Whisper.

CODA LED CYC

Το τρίτο θεατρικό φωτιστικό της σειράς CODA LED CYC προσφέρει ομοιόμορφη φωτιστική κάλυψη. Χρησιμοποιεί σύστημα μίξης χρωμάτων RGBALC (Red, Green, Blue, Amber, Lime & Cyan) για μεγαλύτερο εύρος χρωματικής μίξης, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με κλασικά συστήματα ελέγχου CYM χάρη στο σύστημα Smart Color Control που διαθέτει. Τέλος προσφέρει ξεχωριστό χρωματικό έλεγχο 2 ζωνών για ακόμα πιο φυσικά split-color εφέ.

Δείτε περισσότερα για τη σειρά Leko® LED Profile εδώ.

Δείτε περισσότερα για τη σειρά Cantata LED Fresnel εδώ.

Δείτε περισσότερα για τη σειρά Coda LED CYC εδώ.

Δείτε όλες τις λύσεις της Strand Lighting εδώ.

Comments are closed.