Κερδίστε την εμπιστοσύνη των πελατών σας!

Κερδίστε την εμπιστοσύνη των πελατών σας με ρεαλιστικά εξαιρετική ποιότητα εικόνας!

SAMSUNG LED Display 
IF015H

LED Signage 1.5mm Pixel Pitch με κορυφαία ποιότητα και λειτουργία!

Με όλο και περισσότερες επιχειρήσεις να στρέφονται σε λύσεις LED Signage για την βελτίωση της εμπειρίας των πελατών τους, η σειρά IF της Samsung προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό κορυφαίας ποιότητας και εύληπτης λειτουργίας. Η σειρά IF συνδυάζει την κορυφαία στην αγορά τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας της Samsung με High Dynamic Range (HDR) για βελτιστοποίηση της εικόνας, που προσθέτει καθαρότητα και λεπτότητα στο περιεχόμενο με εύκολη συντήρηση και λειτουργία.

Φωτεινή και Καθαρή Εικόνα LED

Η σειρά IF της Samsung με την χρήση της τεχνολογίας LED HDR scene adaptation απεικονίζει την πιο λεπτομερή και ρεαλιστική εικόνα. Μέσω αυτής της διαδικασίας, προσαρμοσμένοι αλγόριθμοι αναλύουν και βελτιώνουν την διαβάθμιση της εικόνας και της φωτεινότητας ανεξαρτήτου περιεχομένου, αποφεύγοντας παράλληλα την ύπαρξη εκτυφλωτικών σημείων. Με την λειτουργία του High Dynamic Peaking μπορεί να αποδώσει διπλάσια στιγμιαία φωτεινότητα από την μέγιστη κανονική φωτεινότητα.

Σταθερή και ομοιογενής απόδοση εικόνας

Κάθε πάνελ της σειράς IF ρυθμίζεται στο εργοστάσιο ώστε να παρέχει ομοιογενή  φωτεινότητα και χρωματισμούς με την παράδοση του. Η ρύθμισή του μετά την εγκατάσταση μπορεί να γίνει με την χρήση DLSR κάμερες, αποφεύγοντας την χρήση ειδικών καμερών και λογισμικού που χρειάζονται για την ρύθμιση LED Walls άλλων κατασκευαστών.

Εύκολη Εγκατάσταση

Η σειρά ΙF, με την φιλική προς τον χρήστη σχεδίασή της, επιτρέπει την γρηγορότερη, καθαρότερη και οικονομικότερη εγκατάσταση σε λειτουργία. Με πλήρη εμπρόσθια πρόσβαση και υποστήριξη παρέχει μια καθαρή εγκατάσταση χωρίς την ανάγκη κατασκευής χώρου πρόσβασης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρεία μας στο 210-3809605 & στο bon@bonstudio.gr .

Comments are closed.