Κάμερα πολλαπλών χρήσεων από την Ikegami

UHL-43
Κάμερα 4
UHD 3-CMOS πολλαπλών χρήσεων

Η UHL-43 είναι μία ψηφιακή κάμερα πολλαπλών χρήσεων 4K, εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας, που χρησιμοποιεί τους ίδιους αισθητήρες όπως οι κάμερες της σειράς UHK-430/435 «UNICAM XE» της Ikegami, καθώς και έναν παρόμοιο τρόπο λειτουργίας.

Λόγω της συμπαγούς σχεδίασής της, η κάμερα UHL-43 υποστηρίζει διάφορες εφαρμογές POV, όπως steadycam, flash και άλλες ρομποτικές εφαρμογές, καθώς και άλλες χρήσεις.

Επιπλέον, η κάμερα παρέχει διάφορα είδη κύριας εξόδου 4K, συμπεριλαμβανομένων των 12G-SDI και 3G-SDI Quad Link (option), προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα 4K. Τα σήματα HD-downconversion και HD-Cutout είναι διαθέσιμα ως standard επιλογή.

Βασικά χαρακτηριστικά:

- Πραγματική Ανάλυση UHDμε τρία 2/3” 4K-native CMOS αισθητήρες
- Υποστήριξη HDR High Dynamic Range (HLG, S-Log)
- Ευαισθησία F11 @ 4K / 50p
- Έξοδοι 4K/HD
- 12G-SDI interface ως standard
- 3G SDI Quad Link (option)

Πραγματική Ανάλυση UHD με τρία 2/3” 4K-native CMOS αισθητήρες

Το UHL-43 ενσωματώνει τρεις αισθητήρες CMOS 8 megapixel 2/3-ιντσών, κάθε ένα από τα οποίο μπορεί να καταγράψει εικόνες ανάλυσης 4K-native 3840 x 2160. Προσφέρει υψηλή ευαισθησία (F11 σε 4K / 50p) και πολύ υψηλή αναλογία σήματος προς θόρυβο. Σε αντίθεση με τις κάμερες που χρησιμοποιούν τεχνολογία μεμονωμένων τσιπ ή pixel-offset, οι τρεις αισθητήρες CMOS 4K και τα οπτικά πρίσματα παρέχουν πραγματική ανάλυση UHD, ανώτερη αναπαραγωγή χρώματος και χρώματα χωρίς αλλοιώσεις.

HDR High Dynamic Range

Η κάμερα παρέχει λειτουργία HLG (Hybrid Log Gamma) σύμφωνα με το πρότυπο ITU-R BT.2100, το οποίο αποτελεί διεθνές πρότυπο για High Dynamic Range. Το HDR επιτρέπει στο UHL-43 να παράγει εξαιρετικά λεπτομερή ποιότητα εικόνας σε ολόκληρο το φάσμα των επιπέδων φωτεινότητας από βαθύ μαύρο έως άσπρο. Με την ευρεία γκάμα χρωμάτων, η κάμερα καταγράφει επίσης πλούσιο χρώμα.

Έξοδοι 4K / HD OUTPUT

Εκτός από το native 4K, το UHL-43 μπορεί να παράγει σήματα HD / 3G-SDI ως κύρια έξοδο. Αυτό μπορεί να μετατραπεί από την πλήρη εικόνα 4K ή να προέρχεται από HD ως HD cut-out HD από οποιοδήποτε τμήμα του πρωτοτύπου 4K. * Η έξοδος Quad Link 3G-SDI παρέχεται ως option.

Διάφορα interfaces

Η κάμερα έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει το output interface 12G-SDI ως standard, καθώς και προαιρετικές λύσεις όπως το 3G Quad Link. Αυτό εξασφαλίζει ευέλικτη υποστήριξη για τις μελλοντικές τάσεις στην ολοκλήρωση του συστήματος 4K.

Comments are closed.