Η LEA στο Bon Studio!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την νέα συνεργασία μας με την εταιρεία κατασκευής ενισχυτών LEA.

H LEA σχεδιάζει και κατασκευάζει μία νέα σειρά ενισχυτών που απευθύνεται στην παγκόσμια αγορά, ενώ δεσμεύεται για την παροχή ποιότητας που προϋποθέτει ισχύ, επιδόσεις και προηγμένη συνδεσιμότητα με τολμηρό και συναρπαστικό σχεδιασμό!

Η ομάδα της εταιρείας LEA, με πρωτοστάτη τον Blake Augsburger, έχει ως γνώμονα την εμπειρία, την γνώση, αλλά και την αντίληψη για να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες που παρουσιάζονται στον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας, των DSP και του σημερινού τρόπου μεταφοράς ήχου, όπως το ethernet audio.

Η νέα σειρά ενισχυτών LEAθα ξεκινήσει με τελικούς ενισχυτές δύο καναλιών και πολλαπλών καναλιών, απαράμιλλης επαγγελματικής ποιότητας για κάθε εγκατάσταση και εφαρμογή.

Με λειτουργίες DSP, ενσύρματη ή Wi-Fi συνδεσιμότητα, configuration και controlling μέσω web-based εφαρμογής και υιοθετώντας σύγχρονα πρωτόκολλα ethernet audio όπως το DANTE, η νέα σειρά ενισχυτών Connect Series της LEAθα αποτελεί τους πρώτους IoT ενισχυτές επαγγελματικού επιπέδου, προσφέροντας στον τελικό χρήστη ηχητική απόδοση, ευκολία χρήσης, αποδοτική εγκατάσταση και συντήρηση, υποστήριξη και αξιοπιστία. 

Το παλιό εργοστάσιο της θρυλικής αυτοκινητοβιομηχανίας «Studebaker» μπορεί να μην φιλοξενεί πια αυτοκίνητα, αλλά μια νέα ποιοτική εταιρεία στον χώρο του ήχου και του Amplification που ακούει στο όνομα LEA.  

Η φιλοσοφία της LEA για την συνεχή και επιτυχημένη ικανοποίηση του τελικού χρήστη είναι αυτό που την διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου της.  Έχοντας τα παραπάνω ως προτεραιότητα, θέτει ψηλά τον πήχυ, καθώς ο σχεδιασμός για τολμηρές τεχνολογίες ήχου φαντάζει μονόδρομος.

Η νέα μας Εταιρεία συμπληρώνει αποτελεσματικά την μεγάλη γκάμα των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα.

Γνωρίστε από κοντά την LEA, ρωτήστε μας για τον τέλειο ενισχυμένο ήχο που προσφέρει και επωφεληθείτε από την ασύγκριτης ποιότητας των νέων ενισχυτών της. 

Μείνετε συντονισμένοι!

 

Comments are closed.