Η Calrec στο Bon Studio!

Η Εταιρεία μας βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση, μελετώντας τις τάσεις της διεθνούς αγοράς και την εξέλιξη της τεχνολογίας. Η προοπτική των κατασκευαστριών Εταιρειών παγκοσμίως, δημιουργούν νέα δεδομένα και νέες ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης.

Μέσα στο πλαίσιο αυτό και σταθμίζοντας τα οφέλη νέων συνεργασιών η Εταιρεία μας προσφάτως, ανέλαβε για την Ελλάδα την αντιπροσώπευση της Αγγλικής Εταιρείας CΑLREC, κορυφαίας Εταιρείας κονσολών για κάθε χρήση.

Σήμερα, η Εταιρεία Calrec διεκδικεί ένα ιδιαίτερα μεγάλο μερίδιο αγοράς και μία εντυπωσιακή λίστα εφαρμογών την κατατάσσει στις σημαντικότερες Εταιρείες του χώρου, διεθνώς.

Η Εταιρεία ξεκίνησε ως κατασκευαστής μικροφώνων το 1964 και η φήμη της την καθιέρωσε ως κατασκευαστή ποιοτικών και αξιόπιστων προϊόντων. Τα τελευταία χρόνια η Εταιρεία εισάγει τεχνολογικές καινοτομίες με έμφαση σε εφαρμογές broadcasting.

Όλα τα προϊόντα της Calrec σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στο West Yorkshire της Αγγλίας.

Διαθέτει τις κονσόλες ήχου Apollo, Artemis, Summa και Brio που μπορούν να καλύψουν τόσο μικρές εφαρμογές editing και post production έως ιδιαίτερα μεγάλες και πολύπλοκες εγκαταστάσεις/ εφαρμογές που απαιτούν διαχείριση, επεξεργασία και δικτύωση πολλών κονσολών, διαφορετικών σημείων.

Τελευταία προσθήκη στην γκάμα των προϊόντων της είναι η νέα ραδιοφωνική κονσόλα Type R, μια modular IP-based ραδιοφωνική κονσόλα, state of the Art!

Comments are closed.