Η AUSTRIAN AUDIO ΣΤΟ BON STUDIO!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την νέα αντιπροσώπευση της Austrian Audio από την Εταιρεία μας για την Eλληνική αγορά.

Η Austrian Audio ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 2017 με σκοπό την δημιουργία νέων πρωτοποριακών προϊόντων, βασισμένα στην υψηλή τεχνογνωσία των Αυστριακών στον τομέα του ήχου.

Ο πυρήνας της εταιρείας απαρτίστηκε από μια ομάδα μηχανικών από τους κλάδους της Ακουστικής, Ηλεκτρονικών, Μηχανικής Σχεδίασης, Λογισμικού/Firmware, RF/Wireless, Δοκιμών & Μετρήσεων κ.α. που αποχώρησαν από την AKG, μη θέλοντας να αποχωριστούν την Βιέννη.

Tα πρώτα προϊόντα της Austrian Audio είναι ένα ζευγάρι πρωτοποριακών μικροφώνων που διαθέτουν χειροποίητη κάψα, το CKR12. Το σκεπτικό της συγκεκριμένης σχεδίασης από τους μηχανικούς είναι να προσδώσουν φόρο τιμής στην κληρονομιά τους, αλλά ταυτόχρονα να έχουν την ευχέρεια να διερευνήσουν και να υλοποιήσουν νέες ιδέες και εργαλεία για τον σύγχρονο μουσικό, μηχανικό, παραγωγό και ερμηνευτή.

Η προσπάθεια της Austrian Audio έχει σκοπό να ενισχύσει το πάθος σας με τα καλύτερα εργαλεία, καθιστώντας τα ταυτόχρονα ευκολότερα στη χρήση, αλλά και χρησιμοποιώντας παράλληλα όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις.

Πολύ σύντομα τα ακουστικά αλλά και τα μικρόφωνα της Austrian Audio θα είναι διαθέσιμα από την εταιρεία μας. Μείνετε συντονισμένοι!!

Comments are closed.