Η Albala Ingenieros επεκτείνει την τεχνολογία της σε Ελλάδα & Κύπρο!

Η Ισπανική Εταιρεία μηχανικών Albala Ingenieros S.A. υπέγραψε συμβόλαιο αντιπροσώπευσης για την Ελληνική και Κυπριακή αγορά, καθώς και για την δυνατότητα παροχής τεχνικής υποστήριξης σε πελάτες των δύο χωρών.

Χάρη στη νέα αυτή συμφωνία, η Albala Ingenieros έχει συμμετάσχει σε ένα πολύ σημαντικό project-κλειδί για να προσφέρει εξοπλισμό υποδομών σε όλα τα τμήματα της Ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης, ΕΡΤ. Ο εξοπλισμός καλύπτει όλα τα studio της ΕΡΤ και τις εγκαταστάσεις On-Air για όλους τους σταθμούς που εκπέμπουν από την Αθήνα: τα κανάλια ΕΡΤ, ΕΡΤ2 και ΕΡΤ Sports.

Αυτή η υποδομή περιλαμβάνει modules τελευταίας τεχνολογίας, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από την Albala, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στις αναβαθμίσεις της ΕΡΤ από SD σε HD. Αυτό περιλαμβάνει τόσο τη διανομή και τον συγχρονισμό σημάτων όσο και τον έλεγχο αυτών.

Τέτοιου είδους modular interfaces αποτελούν την βάση οποιασδήποτε επιτυχημένης εγκατάστασης και για τον λόγο αυτό πρέπει να λειτουργούν με την μέγιστη δυνατή αξιοπιστία και αποδοτικότητα. Έτσι λοιπόν, ο εξοπλισμός της Albala καλύπτει τα υψηλότερα standards της ΕΡΤ στους προαναφερθέντες τομείς.

Ο Νίκος Αμουντζάς, στο τμήμα Συντήρησης και Εγκατάστασης της ΕΡΤ, αναφέρει:
«Η ΕΡΤ αναβαθμίζει πολύ γρήγορα όλες τις υποδομές και κανάλια για εκπομπή σε HD. Για να πραγματοποιηθεί αυτό, έχουμε διαλέξει modular interfaces από την ALBALA και την σειρά TL3000 για να καλύψει όλες μας τις απαιτήσεις για μετατροπή, embedding, de-embedding, συγχρονισμό, προστασία και διανομή σήματος. Μετά την ολοκλήρωση των εργαστηριακών δοκιμών, αλλά και της εγκατάστασης στα studio παραγωγής και στις On-Air λειτουργίες, είμαστε πολύ εντυπωσιασμένοι από την αξιοπιστία και τα χαρακτηριστικά του παρεχόμενου εξοπλισμού. Βασιζόμαστε στον εξοπλισμό αυτόν για ασφαλή και χωρίς σφάλματα εκπομπή σήματος για το σύνολο όλων των υποδομών μας.»

O Vicente Polo, ιδρυτής της Albala Ingenieros, αναφέρει: Θα θέλαμε να δώσουμε ένα θερμό καλωσόρισμα στην εταιρεία Bon Studio και στην άριστη ομάδα των συνεργατών της και είμαστε σίγουροι ότι θα καλύψουμε όλες τις ανάγκες των πελατών της.»

Η Albala Ingenieros ιδρύθηκε το 1995 και είναι μία 100% Ισπανική εταιρεία που εστιάζει στην δημιουργία και την κατασκευή εξοπλισμού για τις τηλεπικοινωνιακές υποδομές για τις αγορές του broadcasting, της λειτουργίας δικτύων και της παραγωγής video σήματος παγκοσμίως.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα broadcast της εταιρείας μας στο 210-3809605. 

Comments are closed.