Η επόμενη γενιά οθονών UHD SMART Signage

QM85F
Η επόμενη γενιά των UHD SMART Signage οθονών, ειδικά σχεδιασμένη για το εμπορικό περιβάλλον

To QM85F προσφέρει κορυφαία ποιότητα εικόνας UHD, δυνατότητες SMART Signage και αξιόπιστη λειτουργία 24/7.

Περιλαμβάνει:

• Οθόνη UHD με πάνελ χωρίς αντανακλάσεις που προσφέρει υπερρεαλιστική και κορυφαία οπτική εμπειρία.

• Υποστήριξη θυρών οθόνης (DP) 1.2 και συμβατότητα SBB για την απεικόνιση διαφόρων περιεχομένων UHD.

• Ευέλικτη λειτουργικότητα split-screen που επιτρέπει πολλαπλά δυναμικά σενάρια.

Οι σημερινές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζών, των εστιατορίων, των εμπορικών λιανικής πώλησης και πολλών άλλων, χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο την ψηφιακή σήμανση (digital signage) για να εμπλέκουν, να εκπαιδεύουν και να εξυπηρετούν τους πελάτες τους. Η εμπορική χρήση της ψηφιακής σήμανσης συνεχίζει να αυξάνεται και, λόγω της δυνατότητάς της να απεικονίζει καθαρότερα τα κείμενα και τις εικόνες, η ανάλυση UHD είναι το “επόμενο μεγάλο πράγμα” στην τεχνολογία απεικόνισης. Με την τελευταία τεχνολογία UHD, οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν την επόμενη γενιά απόλυτης ποιότητας εικόνας για να μεταδώσουν πιο αποτελεσματικά μηνύματα και πληροφορίες. Η ανάλυση UHD προσφέρει εξαιρετικά ρεαλιστικές λεπτομέρειες, τη δυνατότητα εμφάνισης περισσότερων πληροφοριών σε μία οθόνη και τέσσερις φορές μεγαλύτερη καθαρότητα λεπτομέρειας, η οποία είναι πιο εμφανής κατά την προβολή του κειμένου. Για εμπορικές εφαρμογές, τα βασικά χαρακτηριστικά, όπως η λειτουργία πορτρέτου και οι περισσότερες ώρες λειτουργίας, συνδυάζονται τώρα με τη καθαρότητα UHD για την άψογη εμπορική προβολή.

Νέα σειρά QMF οθονών UHD ανάλυσης, ειδικά σχεδιασμένες για το εμπορικό περιβάλλον

Διαθέσιμη σε configurations που κυμαίνονται από 48″ έως 98″, η σειρά UHD έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε όλα τα περιβάλλοντα. Η ευέλικτη γκάμα των οθονών είναι ειδικά διαμορφωμένη για να ταιριάζει σε κάθε επιχειρηματική εφαρμογή. Οι οθόνες UHD παρέχουν μια εξαιρετικά ευκρινή εικόνα με υψηλή πυκνότητα pixel που είναι ιδανική για την προβολή ακόμη και των πιο μικρών λεπτομερειών φωτογραφιών και βίντεο σε μια υπερρεαλιστική και συναρπαστική οπτική εμπειρία. Η σειρά UHD προσφέρει διαθεσιμότητα 24/7 καθώς και υψηλή ανθεκτικότητα. Τα πάνελ χωρίς αντανακλάσεις εξασφαλίζουν εξαιρετική απόδοση σε φωτεινές συνθήκες. Λόγο του πολύ μικρού πλαισίου (bezel), οι οθόνες προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση για περιβάλλοντα περιορισμένα σε χώρο. Ο μοναδικός σχεδιασμός μικρού πλαισίου (bezel) εξυπηρετεί σημαντικά στην αδιάκοπη προβολή.

Προσελκύστε τους πελάτες σας και βελτιώστε της ταυτότητας του brand σας με ζωντανές εικόνες και ποιότητα UHD.

Η σειρά QMF προσφέρει τέσσερις φορές την ανάλυση FHD στο ίδιο μέγεθος οθόνης, με αποτέλεσμα την πιο ακριβή αναπαραγωγή των λεπτομερειών. Το κείμενο που εμφανίζεται είναι εξαιρετικά ευκρινές λόγω της υψηλής πυκνότητας των pixel. Τα γραφικά υψηλής ευκρίνειας, όπως οι φωτογραφίες και βίντεο, είναι ορατά με τις πιο μικρές λεπτομέρειες για μια υπερρεαλιστική και συναρπαστική οπτική εμπειρία. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να αντικαταστήσουν τα παλαιότερα video walls που αποτελούνται από μικρότερες οθόνες FHD με μία μεγάλη οθόνη της σειράς QMF για την εξάλειψη του bezel και την ομαλή προβολή του περιεχομένου. Έτσι, η ανάλυση που δημιουργείται από τέσσερις οθόνες FHD καλύπτεται από μία και μόνο οθόνη UHD.

Εμφανίστε τέσσερις φορές το περιεχόμενο FHD σε μια ενιαία οθόνη για μεγαλύτερη οπτική επίδραση.

Τώρα, μπορείτε να παρέχετε περισσότερες πληροφορίες με μικρότερο αριθμό οθονών. Το UHD προσφέρει τέσσερις φορές την ανάλυση του FHD, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εμφανίσετε το ισοδύναμο περιεχόμενο τεσσάρων οθονών FHD σε μια ενιαία οθόνη UHD. Η σειρά QMF διαθέτει ένα ευρύ φάσμα επιλογών συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας προβολής περιεχομένου από τέσσερις ξεχωριστές συσκευές στην ίδια οθόνη χωρίς να χρειάζεται να συγχωνευθεί το περιεχόμενο σε ξεχωριστό υπολογιστή. Με τη σειρά QMF, δεν απαιτούνται ειδικά εξαρτήματα τρίτων κατασκευαστών. Διάφορα σενάρια PIP και split-screen είναι δυνατά ενώ αυτή η ευελιξία επιτρέπει δυναμικές και αποδοτικές εφαρμογές χρήσης, όπως η εμφάνιση ενός συστήματος τηλεδιάσκεψης σε μεγάλο μέρος της οθόνης, μαζί με έγγραφα αναφοράς από διαφορετική συσκευή σε άλλη περιοχή της οθόνης για τους συμμετέχοντες μίας σύσκεψης ή μια προβολή εικόνας προϊόντος δίπλα σε μία λίστα προδιαγραφών σε ένα κατάστημα λιανικής πώλησης.

Επιλέξτε τον βέλτιστο προσανατολισμό της οθόνης με το pivotmode.

Για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των παραδοσιακών εμπορικών περιβάλλοντων, η ψηφιακή σήμανση (digital signage) εγκαθίσταται συχνά σε θέση πορτραίτου. Για τον λόγο αυτό. είναι σημαντικό η ψηφιακή σήμανση να υποστηρίζει την εγκατάσταση σε θέση πορτραίτου για να ταιριάζει στην αισθητική του χώρου, ενώ παράλληλα να παρέχει τις δυναμικές λειτουργικότητες της ψηφιακής σήμανσης. Η σειρά QMF προσφέρει λειτουργία περιστροφής (pivot mode) που επιτρέπει την τοποθέτησή τους είτε σε οριζόντιο είτε σε κατακόρυφο προσανατολισμό ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του εκάστοτε περιβάλλοντος.

Δημιουργήστε μια περιοχή προβολής με την επέκταση Samsung SBB για περιεχόμενο UHD μέσω streaming.

Λόγω της πρόσφατης καινοτομίας του UHD στις ρυθμίσεις οθονών για εμπορική χρήση, λίγα media players προσφέρουν σήμερα υποστήριξη για streaming UHD. Για να καλύψει αυτή τη ζήτηση, η Samsung διαθέτει ένα προαιρετικό SBB, το οποίο μπορεί να συνδεθεί στο πίσω μέρος της οθόνης. Η απλή εγκατάσταση του SBB εξαλείφει την περιττή καλωδίωση καθώς και την ανάγκη χώρου του media player. Η σειρά QMF υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 60Hz, ο οποίος εξασφαλίζει απρόσκοπτη αναπαραγωγή βίντεο και εξαλείφει την ασταθή οπτική εμπειρία που συχνά παρατηρείται με χαμηλότερο ρυθμό ανανέωσης (refresh rate). Η σειρά QMF υποστηρίζει τη συνδεσιμότητα Display Port (DP 1.2), η οποία είναι ικανή να κάνει streaming περιεχόμενο βίντεο UHD με refresh rate 60Hz, προσφέροντας μια πραγματική εμπειρία UHD.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε καλέστε μας στο 210-3809605.

Comments are closed.