Διαδραστικές οθόνες για εκπαιδευτικό & εταιρικό περιβάλλον!

Οι νέες διαδραστικές επιφάνειες των σειρών Novotouch EK και Novotouch LK της Vivitek αποτελούν μία ολοκληρωμένη και ιδανική λύση για τον τομέα της εκπαίδευσης, αλλά και για το εταιρικό περιβάλλον αντίστοιχα.

Οι δύο σειρές μοιράζονται κοινές λειτουργίες και εφαρμογές, ειδικά διαμορφωμένες για την κάθε περίσταση. H οθόνη αφής συνδυάζεται μοναδικά με τα συστήματα ασύρματης συνεργασίας (wireless collaboration) ψηφιακού πίνακα, αλλά και πίνακα ανακοινώσεων σε μία μόνο επιφάνεια!

Αλληλεπίδραση και συνεργασία

Με τις επιφάνειες Novotouch σας δίνεται η δυνατότητα να μεταδώσετε ασύρματα το περιεχόμενο της οθόνης σας σε μία πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια αφής. Επωφελούμενοι την συμβατότητα μεταξύ διαφόρων πλατφορμών (Windows, macOS, Android και iOS) αλλά και όλων των ειδών τις συσκευές tablet ή υπολογιστών, μπορείτε να μοιραστείτε το υλικό σας δίχως περιορισμούς.

Σημειώστε πάνω σε έναν ψηφιακό πίνακα  και σώστε την παρουσίαση

Για να εμπλουτίσει και να ενισχύσει την μαθησιακή εμπειρία, ο καθηγητής ή ο παρουσιαστής έχει την δυνατότητα εγγραφής και αποθήκευσης όλων όσων σημειώνονται πάνω στην ψηφιακή επιφάνεια σαν ένα videoclip. Οι μαθητές μπορούν να ανατρέξουν στη διάλεξη ανά πάσα στιγμή, ενώ δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές που ήταν απόντες να παρακολουθήσουν το μάθημα σε μεταγενέστερο χρόνο.  Επιπρόσθετα, με τη λειτουργία δημιουργίας κλώνου της οθόνης σε μία δεύτερη επιφάνεια, διευκολύνεται η διδακτική διαδικασία για τάξεις ή ομάδες σπουδαστών που πρέπει να χωριστούν σε διαφορετικούς χώρους.

Πίνακας ανακοινώσεων

Ως συμπληρωματική παροχή συμπεριλαμβάνεται η λύση ψηφιακής απεικόνισης (digital signage) της Vivitek, η NovoDS. Με την ενσωμάτωση της λειτουργίας αυτής γίνεται ευκολότερη η επικοινωνία διαφόρων τύπων μηνυμάτων προς τους μαθητές ή στελέχη, όπως ανακοινώσεις του εκπαιδευτικού ιδρύματος ή της εταιρείας, περιεχόμενο του καταλόγου των κυλικείω,ν αλλά και ανανεώσεις σε σχεδιαγράμματα μαθημάτων, meetings και αιθουσών. Με την ευελιξία που παρέχει το λογισμικό διαμόρφωσης της οθόνης, τα μηνύματα δημιουργούνται με ευκολία και αμεσότητα ενώ μπορούν να περιλαμβάνουν κείμενο, οπτικό-ακουστικό υλικό, videos μέχρι αναφορές σε ιστοσελίδες, Twitter, RSS feed, Google Calendar, δελτίο καιρού, ένδειξη ώρας και πολλά άλλα!

Δείτε περισσότερα για την σειρά LK series της Vivitek εδώ.

Δείτε περισσότερα για την σειρά EK series της Vivitek εδώ.

Ρωτήστε μας για τις διαδραστικές οθόνες για εκπαιδευτικό και εταιρικό περιβάλλον στο 210-3809605 & στο bon@bonstudio.gr και οι συνεργάτες μας θα προτείνουν την κατάλληλη λύση για σας.

Comments are closed.