Ακόμα πιο ευέλικτη λύση στον έλεγχο φωτισμού από την MA Lighting!

Η MA Lighting παρουσιάζει το νεότερο μέλος της grandMA3 οικογένειας, την grandMA3 onPC Command Wing XT!

Πρόκειται για κονσόλα φωτισμού και έρχεται να συμπληρώσει την grandMA3 onPC προϊoντική  γκάμα της εταιρείας. Διαθέτει το grandMA3 onPC λογισμικό προεγκατεστημένο σε motherboard της MA Lighting. Προσφέρει 4.096 παραμέτρους, υποστηρίζει έως και τέσσερα touchscreen monitors και χωρίς την προσθήκη επιπρόσθετων περιφερειακών, είναι έτοιμο για χρήση.

Το grandMA3 onPCCommandWingXT αποτελεί μια ιδιαίτερα ευέλικτη λύση, είναι ιδανικό για να καλύψει τις ανάγκες μικρού και μεσαίου μεγέθους installation projects, καθώς και live events και streaming εφαρμογές σε studios. Είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο για backup ή preprograming για τις rental εταιρίες που είναι on the road!

Είναι κατασκευασμένο με τα υψηλότερα standards ποιότητας των grandΜΑ3 προϊόντων, τόσο σε software όσο σε hardware επίπεδο, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο στον χρήστη όλα τα οφέλη που απορρέουν από το DNA της MALIGHTING.

Το grandMA3 onPCCommandWingXT είναι η ιδανική λύση τόσο για νέους όσο και για πιο έμπειρους MAχρήστες. Έχει την ίδια επιφάνεια εργασίας με όλες τις κονσόλες της grandMA3 σειράς, γεγονός που επιτρέπει σε νέους χρήστες, να μάθουν και να εξοικειωθούν στο user interface της MA3 από την αρχή και να προχωρήσουν σε μεγαλύτερες κονσόλες της σειράς χωρίς καμία δυσκολία. Επιπροσθέτως, όλοι οι νέοι MAχρήστες μπορούν να επωφεληθούν από μια σειρά δωρεάν onlinetutorials και webinars που προσφέρει η MALighting με σκοπό να αναπτύξουν γρήγορα τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

Οι έμπειροι MA χρήστες μπορούν να βασιστούν στο onPC Command Wing XT όταν δεν εφικτή η χρήση μεγαλύτερης κονσόλας ενώ μπορούν να διατηρήσουν ακριβώς το ίδιο workflow, χωρίς να αλλάξουν τον τρόπο που εργάζονται.

Το grandMA3 onPC Command Wing XT επιτρέπει στους χρήστες: προγραμματισμό, playback και την δυνατότητα  να το χρησιμοποιήσουν σαν backup σε οποιοδήποτε grandMA3 setup. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι και για το grandMA3 onPC Command Wing XT ισχύει το 24/7 worldwide MA3 support.

Το grandMA3 onPC Command Wing XT διαθέτει 10 motorized faders, 40 φυσικά playbacks, 16 αναθέσιμα X-Keys και Master Playback section, προσφέροντας άφθονες playback λύσεις. Ο συνδυασμός του grandMA3 onPC Command Wing XT με το command section που έχουν όλες οι grandMA3 κονσόλες, κάνουν την χρήση του grandMA3 onPC λειτουργικού πιο εύκολη από ποτέ.

Όλες οι είσοδοι, έξοδοι μίας grandMA3 κονσόλας είναι διαθέσιμες στον χρήστη: DMX, MIDI, Ethernet, Timecode, RemoteControl και όλες άμεσα προσπελάσιμες από το grandMA3 onPC Command Wing XT. Το οποίο επιπροσθέτως διαθέτει τέσσερις αυτόνομες εξόδους για multi-touch οθόνες αφής, προσφέροντας την μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία, ανάλογα πάντα με το setup που θα επιλέξει ο χρήστης.

Το grandMA3 onPC Command Wing XT προσφέρει τις μέγιστες παραμέτρους που μπορεί να υποστηρίξει ένα grandMA3 onPC σύστημα:

-  4.096 παραμέτρους μέσω 2 φυσικών DMX  εξόδων

-  2 Ethernet Gigabit θύρες για DMX over Ethernet πρωτόκολλα

-  Όλες αυτές οι παράμετροι μπορούν να ανατεθούν σε 1024 universesμέσω των φυσικών DMXεξόδων και μέσω ΜΑ-Νet, sACS ή Art-net

Υπάρχουν τρεις grandMA3 onPC λύσεις:

- Το grandMA3 onPCCommandWing  XT που είναι η ναυαρχίδα της onPc σειράς.

- Το grandMA3 onPCCommandWing που προσφέρει τη μέγιστη φορητότητα στον κόσμο της grandMA3.

- Tα grandMA3 on PCx PortNodes που αποτελούν την οικονομικότερη λύση της σειράς grandMA3 onPC.

Δείτε περισσότερα για το προϊόν κάνοντας κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα επαγγελματικού φωτισμού της εταιρείας μας στο 210-3809605.

Comments are closed.