Ακόμα πιο ευέλικτη λύση στον έλεγχο φωτισμού από την MA Lighting!

grandMA3 onPC command wingXT
Ακόμα πιο ευέλικτη λύση στον έλεγχο φωτισμού από την MA Lighting!

Η MA Lighting παρουσιάζει το νεότερο μέλος της grandMA3 οικογένειας, τo
grandMA3 onPC Command Wing XT!

Πρόκειται για την κονσόλα φωτισμού που έρχεται να συμπληρώσει την grandMA3 onPC προϊόντική γκάμα της εταιρείας.

Διαθέτει το grandMA3 onPC λογισμικό προεγκατεστημένο σε motherboard της MA Lighting. Προσφέρει 4.096 παραμέτρους, υποστηρίζει έως και 4 touch screen monitors και χωρίς την προσθήκη επιπρόσθετων περιφερειακών, είναι έτοιμο για χρήση!

Το grandMA3 onPC Command Wing XT είναι μια ιδιαίτερα ευέλικτη λύση, ιδανικό για να καλύψει τις ανάγκες μικρών και μεσαίου μεγέθους installation projects, για χρήση σε live events και streaming εφαρμογές σε studios. Είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο για backup ή preprograming για τις rental εταιρίες που είναι on the road!

Είναι κατασκευασμένο στα πολύ υψηλά standards ποιότητας των grandΜa3 προϊόντων, τόσο σε software όσο σε hardware επίπεδο, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο στον χρήστη όλα τα οφέλη που απορρέουν από το DNA της MA Lighting.

Το grandMA3 onPC Command Wing XT είναι η ιδανική λύση τόσο για νέους όσο και για πιο έμπειρους MA χρήστες. Έχει την ίδια επιφάνεια εργασίας με όλες τις κονσόλες της grandMA3 σειράς. Γεγονός που επιτρέπει σε νέους χρήστες, να μάθουν και να εξοικειωθούν στο user interface της MA3 από την αρχή και να προχωρήσουν σε μεγαλύτερες κονσόλες της σειράς χωρίς καμία δυσκολία.  Επιπροσθέτως, όλοι οι νέοι MA χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από μια σειρά δωρεάν online tutorials και webinars που προσφέρει η MA Lighting με σκοπό να αναπτύξουν γρήγορα τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

Οι έμπειροι MA χρήστες μπορούν να βασιστούν στο onPC Command Wing XT όταν δεν εφικτή η χρήση μεγαλύτερης κονσόλας. Μπορούν να διατηρήσουν ακριβώς το ίδιο workflow, χωρίς να αλλάξουν τον τρόπο που εργάζονται.

Το grandMA3 onPC Command Wing XT επιτρέπει στους χρήστες: προγραμματισμό, playback αλλά και την δυνατότητα  να το χρησιμοποιήσουν σαν backup σε οποιοδήποτε grandMA3 setup.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι και για το grandMA3 onPC Command Wing XT ισχύει το 24/7 worldwide MA3 support.

Το grandMA3 onPC Command Wing XT διαθέτει 10 motorized faders, 40 φυσικά playbacks, 16 αναθέσιμα X-Keys και Master Playback section, προσφέροντας  άφθονες  playback λύσεις.

Ο συνδυασμός του grandMA3 onPC Command Wing XT με το command section που έχουν όλες οι grandMA3 κονσόλες, κάνουν την χρήση του λειτουργικού grandMA3 onPC πιο εύκολη από ποτέ!

Όλες οι είσοδοι/έξοδοι μίας grandMA3 κονσόλας είναι διαθέσιμες στον χρήστη: DMX, MIDI, Ethernet, Timecode, RemoteControl και όλες άμεσα προσπελάσιμες από το grandMA3 onPCCommand Wing XT, το οποίο επιπροσθέτως διαθέτει τέσσερις αυτόνομες εξόδους για multitouch οθόνες αφής, προσφέροντας την μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία ανάλογα πάντα με το setup που θα επιλέξει ο χρήστης.

Το grandMA3 onPC Command Wing XT προσφέρει τις μέγιστες παραμέτρους που μπορεί να υποστηρίξει ένα grandMA3 onPC  σύστημα:

- 4.096 παραμέτρους μέσω 2 φυσικών DMX  εξόδων
- 2 Ethernet Gigabit θύρες για DMX over Ethernet πρωτόκολλα.

Όλες αυτές οι παράμετροι μπορούν να ανατεθούν σε 1024 universes μέσω των φυσικών DMX εξόδων και μέσω ΜΑ-Νet, sACS ή Art-net .

Υπάρχουν 3 λύσεις grandMA3 onPC:

1. Το grandMA3 onPC Command Wing XT που είναι η ναυαρχίδα της onPc σειράς. 

2. Το grandMA3 onPC CommandWing που προσφέρει τη μέγιστη φορητότητα στον κόσμο της grandMA3.

3. Tα grandMAonPC Fader Wing, η ιδανική play back λύση για το grandMA3 onPC λογισμικό!

4. Tα grandMA3 onPC xPortNodes που αποτελούν την οικονομικότερη λύση της σειράς grandMA3 onPC.

Δείτε όλα τα προϊόντα της σειράς grandMA3 onPC κάνοντας κλικ εδώ.

Ρωτήστε μας περισσότερα στο 210-3809605 & στο bon@bonstudio.gr 

 

 

Comments are closed.