Έξυπνη και ισχυρή διαχείριση ηχείων με το DriveRack VENU360

Έξυπνη και ισχυρή διαχείριση ηχείων

Το DriveRack VENU360 συγκεντρώνει όλη την τεχνογνωσία που έχει η dbx στους επεξεργαστές  και την τοποθετεί σε ένα ισχυρό σύστημα  διαχείρισης μεγαφώνων.

Με τις τελευταίες εξελίξεις στο AFS και το AutoEQ, το VENU360 ολοκληρώνει την σειρά DriveRack με το ισχυρότερο DSP που διευκολύνει τη ζωή σας, κάνοντας την ρύθμιση ευκολότερη και τον ήχο σας ακόμα πιο γλυκό.

Η dbx φημίζεται για την παροχή όλων των δυνατοτήτων επεξεργασίας συστήματος που χρειάζονται οι τεχνικοί, από έτοιμες ρυθμίσεις στο crossover σε προεπιλογές EQ για συγκεκριμένα συστήματα ηχείων, τα οποία ρυθμίζουν αυτόματα το σύστημα και όλα αυτά σε μια συμπαγή και ανθεκτική συσκευή.

Η, μεγάλης λεπτομέρειας, ρύθμιση του PA σας, ανεξάρτητα από το μέγεθός του, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση του καλού ήχου σε οποιοδήποτε χώρο, το οποίο εφόσον χρησιμοποιηθεί σωστά με το DriveRackVENU360 της dbx διασφαλίζεται και το σωστό αποτέλεσμα.

Το VENU360 σας δίνει τρεις αναλογικές εισόδους και ψηφιακές εισόδους AES που έχουν σχεδιαστεί για να συνδέονται απευθείας από το μίξερ σας για να υποστηρίξουν πλήρως τα υποσυστήματα mono, stereo, LCR και aux-fed. Οι ισορροπημένες έξοδοι XLR με επεξεργαστές ενός πλήρους EQ και μίας δυναμικής περιοχής προσφέρουν εκτεταμένες επιλογές διαμόρφωσης του συστήματος, οι οποίες περιλαμβάνουν ξεχωριστή επεξεργασία για συστήματα monitoring και πραγματοποίηση έως και 6-way ακουστικού συστήματος επιπλέον όλων των άλλων δυνατοτήτων.

Το VENU360 λειτουργεί εξαιρετικά και σε μόνιμες εγκαταστάσεις ενώ είναι συμβατό με ελεγκτές τοίχου Ethernet.  Δεδομένου ότι η dbx εργάζεται συνεχώς για να κάνει την επεξεργασία τους καλύτερη γρηγορότερη και περισσότερο «διάφανη», περιέλαβαν  μια θύρα USB για εύκολη ενημέρωση λογισμικού.

Το VENU360 σας προσφέρει επαγγελματική ισχύ επεξεργασίας παρέχοντας ουσιώδη εργαλεία ρύθμισης ηχείων. Με τις πιο πρόσφατες αναβαθμίσεις στις μονάδες επεξεργασίας της  dbx, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης ακριβείας του AFS (Advanced Feedback Suppresion), τις λειτουργίες AutoEQ και Level Assist με είσοδο μικροφώνου RTA στην πρόσοψη, τα γραφικά και παραμετρικά EQ τόσο στις εισόδους και στις εξόδους, όσο και τις λειτουργίες συμπίεσης και άλλης δυναμικής, όπως επίσης και την υποαρμονική σύνθεση των μπάσων, παίρνετε όλη τη δύναμη που συνήθως βρίσκετε σε δύο rack γεμάτα περιφερειακά σε ένα και μόνο VENU360!!

To VENU360 είναι ισχυρό αλλά ταυτόχρονα είναι απλό στη χρήση. Στην πραγματικότητα, με τα αυτοματοποιημένα βοηθητικά προγράμματα ρύθμισης των οδηγών, είναι πολύ εύκολο να αποκτήσετε εξαιρετικό ήχο.

Μια μεγάλη, εξαιρετικά φωτεινή οθόνη LCD σας δίνει πρόσβαση σε έναν οδηγό ρύθμισης που υποστηρίζει την πλήρη διαμόρφωση και ρύθμιση του συστήματος, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων παρακολούθησης, πρόσβασης σε προεπιλογές ηχείων και εκατοντάδων άλλων παραμέτρων ήχου. Εάν σας αρέσει το αποτέλεσμα που ακούτε απλά σώστε το! Θα έχετε έως και 75 προκαθορισμένες από το χρήστη προρυθμίσεις για διαφορετικούς χώρους και εκδηλώσεις. Αυτές οι προεπιλογές είναι ιδιαίτερα χρήσιμες, διότι ακόμη και αν τρέχετε πλήρες φάσμα και μονοφωνικά, το VENU360 λειτουργεί για την προστασία των στοιχείων του συστήματός σας ενώ βελτιστοποιεί τον ήχο σας.

Το στήσιμο μιας εκδήλωσης απαιτεί σκληρή δουλειά. Μπορείτε να περάσετε την ημέρα εκφορτώνοντας τα μηχανήματα, τοποθετώντας τα στις θέσεις τους και καλωδιώνοντάς τα και μετά έρχεται η ώρα της ρύθμισης: Σε αυτό το σημείο ακριβώς το VENU360 μπορεί να γίνει ο ήρωάς σας! Απλά συνδέστε ένα δρομολογητή στο VENU360 και θα μπορείτε να το εγκαταστήσετε και να το χρησιμοποιήσετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή dbx στο Mac ή PC ή στην iOS / Android συσκευή σας – το VENU360 σας δίνει την ευελιξία να ρυθμίσετε το PA εκτός σύνδεσης και να τα έχετε όλα έτοιμα προτού καν μπείτε στον χώρο. Όταν είστε έτοιμοι να συντονίσετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις σας, ανοίγετε το tablet ή το iPad σας και ρυθμίζετε καθώς περπατάτε στο δωμάτιο, καθώς το VENU360 σας δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσετε το PA σας από την οπτική γωνία του κοινού κι όχι αποκλειστικά και μόνο από την θέση του FOH ηχολήπτη.

Comments are closed.