ΕΤΑΙΡΕΙΑ

history2 Istoriko_im Η Εταιρεία BON STUDIO ξεκίνησε τις δραστηριότητές της τo 1974 με την προσφορά υπηρεσιών σε συστήματα P.A. (Public Address) και εγκαταστάσεις ηχητικών συστημάτων σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους καλύπτοντας εκδηλώσεις των πλέον φημισμένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών που εμπιστεύθηκαν την πείρα και την τεχνική της υποδομή. Σχεδόν όλα τα μεγάλα καλλιτεχνικά και πολιτιστικά γεγονότα της εποχής έχουν την σφραγίδα της Εταιρείας. Αργότερα, επεκτάθηκε δυναμικά στην αντιπροσώπευση επωνύμων κατασκευαστριών Εταιρειών ηχητικών μηχανημάτων υψηλής ποιότητας. Με ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνολογία και την εφαρμογή της στην χώρα μας, εξόπλισε το 90% των STUDIO Ηχογράφησης στην Ελλάδα, ενώ η άνθιση της ελεύθερης Ραδιοφωνίας και της Τηλεόρασης, σε συνδυασμό με την ετοιμότητα, την οργάνωση και την τεχνολογική της υποδομή, της έδωσαν το προβάδισμα και την πρωταγωνιστική παρουσία στον χώρο. Σήμερα, η Eταιρεία BON STUDIO αντιπροσωπεύει πολλές γνωστές κατασκευάστριες εταιρείες από όλο το κόσμο, επίσης καλύπτοντας τις ανάγκες του τομέα του TV/Broadcasting και παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και εγκαταστάσεις. Εμπνευστής και ιδρυτής της Eταιρείας ο Μανώλης Μποφιλιάκης. Ένας μεγάλος οραματιστής, μοναδικού επαγγελματικού και τεράστιου επιχειρηματικού ταλέντου. Το απαράμιλλο ήθος, η ανθρώπινη ευαισθησία και η ανάγκη δημιουργίας απετέλεσαν τους ακρογωνιαίους λίθους μιας Eταιρείας που πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια στους τομείς δραστηριοποίησής της. Ο Μανώλης Μποφιλιάκης απεβίωσε την 1η Μαΐου 2004 στην επέτειο της συμπλήρωσης τριάντα χρόνων από την ίδρυσή της.
about_us Η Εταιρεία αντιπροσωπεύει κατ’ αποκλειστικότητα έναν σημαντικό αριθμό κατασκευαστριών Εταιρειών Επαγγελματικών συστημάτων Ήχου, Φωτισμού, Οπτικοακουστικών συστημάτων και ηλεκτρονικών Μουσικών οργάνων υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας, απ’ όλον τον κόσμο. Ταυτόχρονα υλοποιεί ολοκληρωμένες λύσεις και εφαρμογές στους τομείς του Radio, TV Broadcasting και Κινηματογράφου. Οι τομείς δραστηριοτήτων καλύπτονται με απαιτητική οργανωτική δομή και εξειδικευμένα τμήματα που παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις με προτάσεις, μελέτες, προμήθεια, εγκατάσταση και τέλος, παράδοση εν πλήρη λειτουργία όλων των συστημάτων.

ΤΜΗΜΑΤΑ / ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

company1 company2 company3 company4

ΤΜΗΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΗΧΟΥ
Προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των ηχητικών και ακουστικών εφαρμογών
ΤΜΗΜΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ & ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (RADIO / TV VIDEO BROADCASTING)
Προϊόντα και εξειδικευμένες υπηρεσίες στους τομείς Radio & TV Broadcasting
ΤΜΗΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
Φωτιστικά συστήματα και εφαρμογές που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις του επαγγελματικού φωτισμού εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
Προϊόντα και υπηρεσίες ψηφιακής επεξεργασίας και εγγραφής ήχου & εικόνας
ΤΜΗΜΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
Μουσικά προϊόντα και εφαρμογές Multimedia
ΤΜΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ & ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
Κινηματογραφικός & Προβολικός εξοπλισμός, Συνεδριακά & Μεταφραστικά συστήματα, Εξειδικευμένες εφαρμογές
franchise

ZAIMI 6Η έδρα της Εταιρείας βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Ζαΐμη 6. Το 1988 στεγάστηκε στους επτά ορόφους του ιδιόκτητου κτιρίου της όπου είναι μοιρασμένοι οι διαφορετικοί τομείς δραστηριοτήτων της.
ThesalonikiΤο υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης επί της 17ης Νοέμβρη 73 & Κ. Παλαμά 1 ξεκίνησε τις δραστηριότητές του το 1994 με σκοπό την πληρέστερη κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών της Β. Ελλάδος, καθώς και την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας στη Βαλκανική αγορά.
ZAIMI 5Η Εταιρεία το 1998 μετέφερε μέρος των δραστηριοτήτων της στο ιδιόκτητο νεοκλασσικό κτίριο, ακριβώς απέναντι από τα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας, επί της οδού Ζαΐμη 5. Στο νέo κτίριο σχεδιάζονται και υλοποιούνται οι νέες αναπτυξιακές δραστηριότητες της Εταιρείας.
PaggaiouΤο 2003 προστίθεται στην ακίνητη περιουσία της εταιρείας νέο τετραόροφο ιδιόκτητο κτίριο επί της οδού Παγγαίου 12, στο Βοτανικό, που εξυπηρετεί μέρος του Logistics της Εταιρείας, καθώς και το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης.
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Διεύθυνση: Ζαΐμη 6 – 106 83 – Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3809605-9 210 3302059-62
Fax: 210 3845755
E-mail: bon@bonstudio.gr
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ
Διεύθυνση: Παγγαίου 12 – 118 55- Βοτανικός
Τηλέφωνο: 210 3417200-1
Fax: 210 3471955
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Διεύθυνση: 17 Νοέμβρη 73 & Κ.Παλαμά 1 – 555 34 - Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310 947676-8
Fax: 2310 947663
financial Από το 1984 λειτουργεί σαν Ανώνυμη Εταιρεία. Το μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται σε 3.120.000 €. Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Εταιρείας η κ. Αφροδίτη Μ. Μποφιλιάκη. Οι οικονομικοί δείκτες της Εταιρείας την κατατάσσουν στις πλέον υγιείς εταιρείες του κλάδου. Ένα άρτιο δίκτυο συνεργαζομένων Εταιρειών και Επιχειρήσεων σ’όλη την Ελλάδα κι ένα συνεχές και ανανεούμενο stock μηχανημάτων καλύπτουν άμεσα και αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών. Η εταιρεία εστιάζεται στην δυναμική της επέκταση στους τομείς τους επαγγελματικού ήχου και φωτισμού, στο broadcasting και στο δίκτυο αντιπροσώπων της, καθώς και στην υλοποίηση έργων απαιτητικών εφαρμογών.

Icap Strongest Companies in Greece Certificate 2011 Icap Strongest Companies in Greece Certificate 2010

Ισολογισμοί…

human_resources Εξήντα (60) συνεργάτες, οι περισσότεροι των οποίων πτυχιούχοι Ανωτάτων και Ανωτέρων Σχολών, απαρτίζουν την διοικητική οργάνωση, τα τμήματα πωλήσεων το Service και κυρίως το ειδικό τμήμα μελετών και εφαρμογών υψηλής τεχνολογίας της εταιρείας. Με συνέπεια και επαγγελματισμό όλο το προσωπικό της εταιρίας μας συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση των εταιρικών στόχων και στην αποτελεσματική εφαρμογή των εσωτερικών διαδικασιών. Μέσω των ενεργειών του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού μας εκφράζεται η βούληση και η δέσμευσή μας για την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων ποιότητας
credentials iqnet Η Εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά το Διεθνές Πρότυπο Ποιότητας DIN EN ISO 9001:2008 από την γερμανική Εταιρεία DQS και τον διεθνή Οργανισμό Ποιότητας IQ NET. Εφαρμόζει ένα απαιτητικό Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας που εξασφαλίζει την ανταγωνιστικότητά της, παρέχοντας αξιόπιστα προϊόντα και ποιοτικές υπηρεσίες που ικανοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις απαιτήσεις και ανάγκες της αγοράς. Η ενεργή συμμετοχή όλων των εργαζομένων της Εταιρείας στις διαδικασίες υλοποίησης της Πολιτικής Ποιότητας και η ανθρωποκεντρική δομή της συμβάλλουν αποφασιστικά στην συνεχή πρόοδο της Εταιρείας και την ικανοποίηση του μεγαλύτερου κεφαλαίου της, των πελατών της.
marketing Το Τμήμα MARKETING υποστηρίζει δυναμικά τις πωλήσεις με σύγχρονη αντίληψη, νέες ιδέες και διαφημιστικά προγράμματα, ειδικά έντυπα και συνεχή ενημέρωση. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην υποστήριξη των πελατών του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Αντιπροσώπων της σε όλη την Ελλάδα. Εκδίδει το περιοδικό «BON NEWS», που αποστέλλεται σε ένα μεγάλο αριθμό πελατών, ενώ στα πλαίσια εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Εταιρείας, παρέχεται η δυνατότητα συνεχούς και εξειδικευμένης εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού όλων των τμημάτων της. Παράλληλα, επιδιώκει έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας, με τη διατήρηση ιστότοπων, όπως website, facebook, youtube, twitter, που παρέχουν διαδραστικότητα, πληροφόρηση, αλλά και εξυπηρέτηση. Η Εταιρεία έχει αναπτύξει διαδικτυακό κατάστημα BUSINESS TO BUSINESS, για να εξυπηρετεί το δίκτυο των συνεργατών της πανελλαδικά, καθώς και το σύστημα BUSINESS TO CUSTOMER, παρέχοντας τη δυνατότητα online παραγγελιών και αμεσότητα εξυπηρέτησης.