ΣΕΤ DRUMS CATALINA MAPLE ΑΠΟ ΤΗΝ GRETSCH!

Σας παρουσιάζουμε τη νέα σειρά της Gretsch Drums, την Catalina Maple.

Η εταιρεία Gretsch ανέπτυξε προσεκτικά τις προδιαγραφές για τα κελύφη maple (ξύλο από σφένδαμο) ώστε να παράγει ήχους με γρήγορη απόκριση και όγκο και να προβάλουν μια ισορροπημένη ποσότητα ζεστών και χαμηλών συχνοτήτων.

Όλα τα κελύφη της είναι επτάφυλλα 7,2 χιλιοστών. Έχει εξοπλιστεί με τα χαρακτηριστικά της “Gretsch Classic” συμπεριλαμβανομένων 30-degree γωνίες, πλήρως ρυθμιζόμενη Gretsch βάση, με μπάλα, τοποθέτησης Τομ με υποδοχή 12,7 χιλιοστών.

Διαθέτει επίσης το περίφημο 5-LUG σύστημα ανάρτησης για Τομ 10 “/ 12′ (ένα τυποποιημένο χαρακτηριστικό γνώρισμα της Gretsch για πάνω από 50 χρόνια). Όλα τα τύμπανα διαθέτουν μία πολλαπλής επεξεργασίας λάκα η οποία παράγει ένα εξαιρετικά λείο φινίρισμα, που είναι σκληρό και ανθεκτικό.

Επιπλέον, η Gretsch συνεργάζεται με την εταιρεία μεμβρανών Evans η οποία παράγει μια ιδιαίτερη σειρά μεμβρανών με το λογότυπο “Gretsch by Evans”. Τα τύμπανα είναι εύκολο να ρυθμιστούν.

Τα νέα Catalina Maple είναι διαθέσιμα σε δύο συνθέσεις, ένα σετ με 6 τεμάχια και ένα με 5. Πρόσθετα τύμπανα είναι διαθέσιμα για να καταστεί δυνατή η περαιτέρω επέκταση του σετ. Το σετ περιλαμβάνει: Κάσα: 22′x18′, Τομ: 10′x8′ & 12′x9′, Βαθιά: 14′x14′ & 16′x16′, Ταμπούρο: 14′x6′. Διατίθεται σε 4 χρωματισμούς : φυσικό γυαλιστερό ξύλο (Natural Gloss), Μαύρο (Transparent Black), Μόκα (Mocha Fade) και σκούρο κόκκινο (Dark Cherry Burst).