Υποστήριξη προϊόντων 12G-SDI UHD από τη SAM

Η Εταιρεία SAM ανταποκρίνεται στη ζήτηση της αγοράς με υποστήριξη 12G-SDI UHD σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων

Στην έκθεση NAB 2017 η Snell Advanced Media (SAM) παρουσίασε την υποστήριξη για 12G SDI, παρέχοντας στους πελάτες μεγαλύτερη επιλογή για τη μετάβασή τους στην παραγωγή 4K/UHD. Η δυνατότητα 12G-SDI έχει πλέον προστεθεί σε μια σειρά προϊόντων, παρέχοντας στους πελάτες ό,τι χρειάζονται για την ενσωμάτωση του 12G-SDI στη ροή εργασίας (workflow) της παραγωγής τους, από production switchers, routers, master control, servers, converters μέχρι distribution amplifiers και λύσεις monitoring.

Απαντώντας σε σαφή ζήτηση της αγοράς, η SAM προσφέρει τώρα μια απτή εναλλακτική λύση για τη μετάβαση UHD που ξεπερνά τους λειτουργικούς φόβους γύρω από τα συστήματα IP. Σε ένα ζωντανό περιβάλλον παραγωγής, όπου η πρόσθετη πολυπλοκότητα μπορεί να σημαίνει πρόσθετο προσωπικό παραγωγής και κατά συνέπεια το πρόσθετο κόστος και τα οφέλη των IP δεν είναι απαραιτήτως σαφή για όλες τις επιχειρήσεις.

Στην αγορά OB, flyaway και rental, η χρήση SDI είναι μια πολύ γνωστή και κατανοητή τεχνολογία. Το 12G-SDI μπορεί να χειριστεί σήματα UHD σε ένα ενιαίο ομοαξονικό καλώδιο, παρέχοντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα με γνωστές και κατανοητές λειτουργικές πρακτικές.

Μεταξύ των προϊόντων που υποστηρίζουν τώρα 12G είναι τα Kula και Kahuna production switchersτης SAM, Masterpiece master control switcher και Multiviewer monitoring solutions.

Προϊόντα που υποστηρίζουν 12G-SDI:

Ο κ. Robert Szabo-Rowe, EVP & Γενικός Διευθυντής Ζωντανής Παραγωγής και Υποδομής, της SAM σχολίασε: «Η στρατηγική της SAM επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στην παροχή βοήθειας στους πελάτες μας για να αναπτύξουν και να προετοιμάσουν για το μέλλον τη επιχείρηση τους με τον τρόπο που τους ταιριάζει. Εκτός από την παροχή υποστήριξης IP μέχρι και 4K/UHD, η SAM παρέχει μια εναλλακτική που ταιριάζει στις ιδιαίτερες επιχειρηματικές ανάγκες οποιουδήποτε μεγέθους broadcaster ή εταιρείας OB. Αυτό που δείχνουμε είναι μόνο η αρχή. Η SAM θα ​​συνεχίσει να κατασκευάζει προϊόντα 12G-SDI για να προσφέρει στους πελάτες μας ακόμη περισσότερες επιλογές και λειτουργικότητα καθώς μεταβαίνουν σε παραγωγή υψηλότερης ανάλυσης. «

 

 

No Comments Yet.