Το 1ο έξυπνο drum machine παγκοσμίως για κιθαρίστες & μπασίστες!

Η μελέτη ενός μουσικού οργάνου και ειδικά της κιθάρας είναι πολύ πιο αποτελεσματική και διασκεδαστική όταν υπάρχει η συνοδεία ρυθμού.

Τις περισσότερες φορές που κάποιος επιχειρεί να προγραμματίσει ένα drummachine ή sequencer, η έμπνευσή του χάνεται πριν προλάβει να την απομνημονεύσει.

Το SDRUM της Digitech (StrummableDrums) σας λύνει το πρόβλημα της αμεσότητας. Απλώς φανταστείτε ένα groove, παίξτε δύο μέτρα με την κιθάρα σας και η τεχνολογία BeatScratch θα «χτίσει» έναν ρυθμό που θα ταιριάζει πλήρως με το παίξιμό σας.

Το SDRUM σας δίνει το περιθώριο να προσαρμόσετε το ρυθμό με έλεγχο του tempo, την ένταση, τα grooves και τους ήχους. Επίσης έχετε softpads πάνω στο πετάλι για την δημιουργία των δικών σας patterns εντελώς χειροκίνητα. Έτσι, η δημιουργία ρυθμικών ήχων drumson-the-fly δεν υπήρξε ποτέ ευκολότερη.

Το επαναστατικό σύστημα αναγνώρισης beat και pitch διαχωρίζει τις χορδές του οργάνου σε high και low όπως παίζετε και δρομολογεί αντίστοιχα χτυπήματα kick και snare ανάλογα με το χτύπημα των χορδών. Μέρη όπως verse και chorus δημιουργούνται αυτόματα για τη δημιουργία ενός song. Και αν θέλετε να επεκτείνετε τη δημιουργία σας, μπορείτε να προσθέσετε μέρος bridge, να αλλάξετε ήχο drumkit ή να εξερευνήσετε τις εναλλαγές των ρυθμών χωρίς να ξεφύγετε από το βασικό σας groove.

Δείτε περισσότερα για το SDRUM της Digitech κάνοντας κλικ εδώ.

 

 

Comments are closed.