Εκπληκτικός ήχος πέρα από κάθε προσδοκία!

Νέο stage πιάνο από την Kurzweil: ARTIS SE

Στην ήδη μεγάλη γκάμα των stage pianos, η Kurzweil προσθέτει ακόμα ένα μοντέλο το οποίο καλύπτει το κενό στην μεσαία κατηγορία χωρίς να θυσιάζει τον ήχο και την ευκολία των υψηλότερων σε τιμή μοντέλων.

To ARTIS SE διαθέτει μεταλλική κατασκευή, 88 βαρυκεντρισμένα πλήκτρα Fatar TP100LR, ήχους από την επιτυχημένη σειρά PC3, αλλά και από τις επεκτάσεις KORE 64 και AL-1 όπου εκτός από τα πολύ γνωστά German Grand Piano και Classic Pianos διαθέτει και συνθετικούς ήχους που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα μουσικών απαιτήσεων.

Ο τομέας των ενσωματωμένων εφέ μας δίνει πάνω από 1000 chains όπως reverbs, delays, chorus, flange κτλ. τα οποία μπορούμε να παραμετροποιήσουμε από τους συρόμενους διακόπτες στην επιφάνεια του ARTIS SE.

Εκτός όμως από τη χρήση του σαν Stage Piano, το ARTIS SE μπορεί πολύ εύκολα να λειτουργήσει και σαν controller για χρήση με PC ή Mac σε περίπτωση που ο χρήστης θέλει να δουλέψει με VST.

Επίσης σημαντική είναι και η επικοινωνία με τον editor της Kurzweil όπου μέσω Pc/Mac υπάρχει η δυνατότητα να φέρουμε το ARTIS SE «στα μέτρα μας» αλλάζοντας τις παραμέτρους των ήχων πολύ εύκολα και άμεσα από την οθόνη του υπολογιστή μας.

Τέλος, η ύπαρξη θύρας USB μας επιτρέπει να κάνουμε αναβαθμίσεις στo λειτουργικό σύστημα του οργάνου, αλλά και να σώζουμε σε flash stick τους ήχους και τις ρυθμίσεις μας.

Δείτε το νέο Artis SE της Kurzweil εδώ.

No Comments Yet.