Νέα από την Blackmagic: UltraStudio HD Mini

Ultra Studio HD Mini

Ανακοινώθηκε το Ultra Studio HD Mini από την Blackmagic, την πρώτη παγκοσμίως φορητή λύση capture και playback Thunderbolt 3  σχεδιασμένη για αρχειοθέτηση, edit monitoring , streaming και ζωντανά γραφικά.

Με το UltraStudio HD Mini, έχουμε πάρει μια διαφορετική κατεύθυνση, συμπεριλαμβάνοντας κάποιες νέες συνδέσεις που χρειάζονται οι άνθρωποι και αφαιρώντας μερικές από τις συνδέσεις που δεν χρησιμοποιούνται πια. Κανείς δεν χρησιμοποιεί αναλογικά πλέον!

Ωστόσο, ο κόσμος καταγράφει υλικό από παλαιότερες αναλογικές και ψηφιακές πλατφόρμες broadcast για λόγους αρχειοθέτησης σε σύγχρονα ψηφιακά αρχεία media. Ο κόσμος θέλει επίσης να στέλνει live γραφικά σε switcher με filland key και φυσικά χρειάζεται συχνά να έχουμε υψηλής ποιότητας παρακολούθηση σε HDMI και SDI όταν κάνουμε επεξεργασία και color grading και χρειαζόμαστε τέλειο συγχρονισμό AV. Λειτουργεί επίσης με λογισμικό Open Broadcaster για live 1080p streaming.

Το Ultra Studio HD Mini έχει σχεδιαστεί για να πραγματοποιεί καλά αυτά τα καθήκοντα που έχουν συνδυαστεί στον μικρό μεγέθους σχεδιασμό του Teranex Mini. Τροφοδοτείται ακόμα και από Thunderbolt, οπότε δεν χρειάζεται να το συνδέσετε σε παροχή ρεύματος. Μπορεί να τροφοδοτηθεί ακόμη και από την μπαταρία του laptop σας! Μπορείτε να το τοποθετήσετε στο γραφείο σας δίπλα στο laptop σας, καθιστώντας το μια τέλεια φορητή λύση για τον δρόμο.

Αν προσθέσετε τον προαιρετικό Teranex Mini Smart Panel λαμβάνετε επίσης βίντεο, μετρητές ήχου και κατάσταση (status), συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ένδειξης frame buffer για να βοηθήσει στην αξιολόγηση της απόδοση του δίσκου σε συστήματα broadcast. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε πολλαπλές μονάδες χρησιμοποιώντας το Teranex Mini Rack Shelf.

Το Ultra Studio HD Mini συμπεριλαμβάνει 3G-SDIκαι HDMI εξόδους για παρακολούθηση κατά την επεξεργασία. Επιπλέον οι 3G-SDI  είναι διπλής εξόδου ώστε να μπορείτε να παράγετε ξεχωριστά filland key σε live switchers.

Οι είσοδοι συμπεριλαμβάνουν 3G-SDI καθώς και Y,Cr,Cbή NTSC/PAL εισόδους, παράλληλα με balanced αναλογικές εισόδους για σύνδεση με παλαιότερες ψηφιακές ή αναλογικές συσκευές broadcast για αρχειοθέτηση. Υπάρχει ακόμη και έλεγχος  συσκευής και είσοδοι reference!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα broadcasting του Bon Studio, στο 210-3809605.

No Comments Yet.