Νέα από την Blackmagic: ATEM Television Studio Pro HD

ATEM Television Studio Pro HD

Πρόσφατα ανακοινώθηκε το ATEM Television Studio HD, ένα φορητό switcher για ζωντανή παραγωγή, Bradcasting, Professional και  AV χρήση όπου και είναι εξαιρετικά δημοφιλές επειδή διαθέτει ισχυρά χαρακτηριστικά όπως 8 εισόδους, επανασυγχρονισμό σε κάθε είσοδο, ενσωματωμένο DVE, έξοδο aux, υποστήριξη για talkback, chroma key, flash based media store, καθώς και ενσωματωμένο πίνακα ελέγχου!

Η συνέχεια του ATEM Television Studio HD, είναι το νέο ATEM Television Studio ProHD, που έχει όλα τα ανωτέρω επαγγελματικά χαρακτηριστικά, αλλά έχει ενσωματωμένο ένα επαγγελματικό πίνακα ελέγχου παρέχοντας απευθείας όλα τα χαρακτηριστικά του ATEM Television Studio HD.

Επιπλέον, ο χρήστης αποκτά πλήρη έλεγχο CCU στην κορυφή του πίνακα ελέγχου ώστε να μπορεί να ελέγχει κάμερες για να έχει καταπληκτικό live αποτέλεσμα με πολλαπλές κάμερες. Αυτό λειτουργεί με όλες τις κάμερες Blackmagic Studio και URSA Mini που μπορούν να ελεγχθούν μέσω του SDI.

Ο πίνακας ελέγχου στο ATEM Television Studio ProHD είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Χρησιμοποιεί τα ίδια κουμπιά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούν τα κορυφαία μας switchers, ενώ υπάρχουν επιπλέον πολλά περισσότερα κουμπιά για επιλογή Transistions, keying και άλλα.

Το ATEM Television Studio Pro HD προσθέτει ένα ολοκληρωμένο hardware πίνακα ελέγχου που είναι ιδανικός για πιο πολύπλοκα, live event γρηγορότερων ρυθμών. Διαθέτει 4 HDMI και 4 SDI εισόδους ώστε να μπορεί να δουλευτεί με σήματα σε όλες τις μορφές μέχρι 1080p60.

Θεωρούμε ότι το νέο ATEM Television Studio Pro HD θα είναι ιδανικό για όλα τα είδη εργασίας από επαγγελματικό studio ή live αθλητικές αναμεταδόσεις, μέχρι σε internet talks hows, συναυλίες και σεμινάρια και περισσότερα!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα Broadcasting του Bon Studio,
στο 210-3809605. 

Δείτε το προϊόν εδώ!

No Comments Yet.