Καινοτόμες λειτουργίες 4Κ/UHD από το LiveTouch της SAM

Με το LiveTouch, η SAM διευρύνει τα όρια των δυνατοτήτων σε ζωντανά, αθλητικά  replay περιβάλλοντα, παρουσιάζοντας καινοτόμες λειτουργίες 4Κ/UHD για πρώτη φορά στο χώρο.

Στην NAB 2017, η Snell Advanced Media (SAM) παρουσίασε ροές εργασίας για ζωντανά 4K/UHD αθλητικά replay περιβάλλοντα, που ποτέ πριν δεν ήταν δυνατές. Παρουσιάστηκαν replay work flows με μικτά UHD και HD formats και ταχύτερη πρόσβαση σε περισσότερες κάμερες από οποιοδήποτε άλλο ανάλογο σύστημα στην αγορά.

Το Livetouch UHD βασίζεται σε αρχιτεκτονική δικτύου, επιτρέποντας έτσι την εύκολη προσαρμογή του συστήματος σε παραγωγές οποιουδήποτε μεγέθους. Οι ενσωματωμένες δυνατότητες editing, επιτρέπουν τον διαμοιρασμό περιεχομένου μεταξύ των εφαρμογών replay και edit -τον ταχύτερο στην αγορά, εξαλείφοντας την ανάγκη για μετακίνηση περιεχομένου. Ένα ολοκαίνουριο περιβάλλον clip tagging επιτρέπει στους χρήστες να κατηγοριοποιούν τα highlights για απλές μεταφορές αρχείων και για εύκολη αναζήτηση/κοινή χρήση, ενώ νέα εργαλεία συνεργασίας, όπως το clip pushing, επιτρέπουν την εύκολη μεταφορά περιεχομένου μεταξύ των χρηστών.

Το LiveTouch προσφέρει επιπλέον ενσωμάτωση με την μοναδική εφαρμογή tOG Sports Graphics από την RT Software, παρέχοντας πρόσβαση σε εργαλεία ζωντανής ανάλυσης απευθείας από την οθόνη αφής του και επιτρέποντας στους χρήστες να προσθέτουν εργαλεία ανάλυσης (γραμμές, βέλη και παρακολούθηση/tracking παικτών) στο live ingest ή σε replays στον server του LiveTouch. Η οθόνη αφής του LiveTouch είναι εξελιγμένης γενιάς (intuitive touch), γρήγορη στην εκμάθηση και εύκολη στην χρήση, καθιστώντας την αναζήτηση και επιλογή highlights σίγουρη, απλή και ισχυρή.

Το LiveTouch προσφέρει επιπλέον την ταχύτερη λειτουργία απευθείας δημοσίευσης σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης στην αγορά, καθιστώντας την ευκολότερη από ποτέ. Οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν highlights και replays κατευθείαν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης με το πάτημα ενός κουμπιού. Η εφαρμογή tablet του LiveTouch επιτρέπει τον έλεγχο του server playout μέσω WiFi χρησιμοποιώντας ένα απλό περιβάλλον ελέγχου.

Ο Neil Maycock, EVP & Γενικός Διευθυντής Media Software Solutions στη SAM, δήλωσε: «Η τεχνολογία UHD αναπτύσσεται ταχύτατα, με αθλητικά κανάλια UHD ήδη να εκπέμπουν στην Ευρώπη αλλά και την αγορά των ΗΠΑ να αρχίζει να εξετάζει και αυτή με ενδιαφέρον την μετάβασή της. Το LiveTouch UHD παρέχει εξαιρετικά ισχυρές & γρήγορες δυνατότητες και την ευελιξία χειρισμού αρχείων υψηλότερης ανάλυσης – συμπεριλαμβανομένων των multiformat ροών εργασίας – που είναι κρίσιμη για τον ταχύτατο κόσμο των ζωντανών αθλητικών μεταδόσεων. Η παράδοση περιεχομένου σε παράλληλες, πολλαπλές πλατφόρμες είναι επίσης ολοένα και πιο σημαντική για τους πελάτες μας και η διαδικασία απλοποιείται και επιταχύνεται πολύ εύκολα με το LiveTouch. «

No Comments Yet.