Η SAM παρουσιάζει το πρώτο UHD Master Control Switcher στον κόσμο!

Κατά την διάρκεια της έκθεσης ΝΑΒ 2017, η SAM παρουσίασε το Masterpiece 12G-SDI που αποτελεί το πρώτο UHD Master Control Switcher στον κόσμο. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες κρίσιμων τηλεοπτικών λειτουργιών, προσφέροντας ένα πανίσχυρο και αξιόπιστο 24/7 MasterControl που μπορεί να διαχειριστεί οποιαδήποτε ζωντανή εφαρμογή ροής.

Με τις παράλληλες δυνατότητες SD, HD, 1080p και UHD, το Masterpiece 12G-SDI επιτρέπει στους παρόχους τηλεοπτικών προγραμμάτων να αναβαθμίσουν την λειτουργία τους σε UHD, χωρίς κανένα περιορισμό στις δυνατότητες και την λειτουργικότητα. Επιπλέον  παρέχει λειτουργίες channel branding, όπως keying και DVE (squeezeback & εφέ).

Το Masterpiece 12G-SDI παρέχει διεπαφή ελέγχου με το πολυβραβευμένο σύστημα αυτοματισμού Morpheus της SAM. Ο συνδυασμός του Masterpieceμε το Morpheus προσφέρει ασυναγώνιστες δυνατότητες σε λειτουργία και διαχείριση.  

Robert Szabó-Rowe, EVP and General Manager, Live Production and Infrastructure της SAM αναφέρει, «οι Broadcasters σήμερα χρειάζεται να έχουν τη δυνατότητα να χειρίζονται πολλαπλά formats, που προέρχονται από πολλαπλές πηγές – συμπεριλαμβανομένου υλικού που προέρχεται από χρήστες κινητών τηλεφώνων – χωρίς καμία διακοπή στην ζωντανή μετάδοσή τους. Το Masterpiece 12G-SDI έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να αντιμετωπίζει τα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα ζωντανής μετάδοσης και να ανταπεξέρχεται εύκολα στις πιο απαιτητικές παραγωγές. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να βοηθήσουμε την μετάβαση των πελατών μας σε οποιεσδήποτε νέες μορφές και τεχνολογίες συμπεριλαμβανομένης της UHD όσο πιο εύκολα και ανώδυνα γίνεται.»

Ενσωματώνοντας την καινοτόμο τεχνολογία Format Fusion 3 της SAM, το Masterpiece 12G-SDI προσφέρει στους broadcasters τη δυνατότητα να συνδυάζουν περιεχόμενο πολλαπλών, διαφορετικών format στις ροές τους. Το σύστημα υποστηρίζει πλήρως SD, HD, 1080p και UHD, μέσα από μια κεντρική μονάδα μεγέθους μόλις 2U, εξαλείφοντας την ανάγκη για δημιουργία πολλαπλών εκδόσεων του ίδιου περιεχομένου για κανάλια διαφορετικών format. Επιπλέον, εξαλείφει την ανάγκη για χρήση εξωτερικού εξοπλισμού μετατροπής, εξοικονομώντας πολύτιμο χώρο, χρόνο και κόστος.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • UHD processing
  • Single link SDI connection
  • Keying for channel branding,
  • Audio embedding, de-embedding and shuffling
  • Video mixer
  • Audio mixer for mixing VO and Voice under
  • DVE for functional squeeze backs and effects
  • FormatFusion 3 for multiple format workflows,
  • Automation and manual control
  • Dedicated panel for easy operations

No Comments Yet.